Revit Structure

Admin bar avatar
(5 κριτικές)
199,00€ 169,00€

revitstructure

Σεμινάριο Revit Structure με πιστοποίηση Autodesk®

Το Revit είναι ένα πρόγραμμα κτιριακού σχεδιασμού που δημιουργήθηκε από την Autodesk για επαγγελματίες που ασχολούνται εξολοκλήρου με τον κτιριακό σχεδιασμό.

Διαθέτει πρότυπα και ρυθμίσεις για όλους τους κλάδους των μηχανικών που ασχολούνται με την κατασκευή κτιρίων.

Το Revit έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από Αρχιτέκτονες μηχανικούς, Πολιτικούς μηχανικούς, Μηχανολόγους και Ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες μίας BIM (Building Information Modeling) εφαρμογής, σε αντίθεση με τις εφαρμογές CAD, το Revit είναι σε θέση να δημιουργήσει και να ελέγξει δυναμικά τις πληροφορίες ενός εξελιγμένου κτιριακού μοντέλου, επιτρέποντας έτσι σε μία μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Κάθε κτιριακό μοντέλο που δημιουργείται στο Revit αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη μελέτη η οποία είναι αποθηκευμένη σε ένα αρχείο βάσης δεδομένων.

Αυτό διευκολύνει τις αλλαγές στη μελέτη, αφού για κάθε αλλαγή, αυτόματα ενημερώνονται όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της μελέτης.

Για τη δημιουργία φωτορεαλιστικών παρουσιάσεων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ενός Project, που έχετε δημιουργήσει στο Revit χρησιμοποιήστε το Vray for Revit

Παρακολούθηση Σεμιναρίου Revit Structure

Στο σεμινάριο Revit Structure θα καλυφθούν όλες οι εντολές για το σχεδιασμό των κατασκευαστικών στοιχείων ενός κτιρίου και κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα δείτε διάφορες τεχνικές ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες βάσεις για να φτάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Mαζί με τα μαθήματα Revit Structure που θα παρακολουθείτε, έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε και τα αντίστοιχα αρχεία ώστε και εσείς να κάνετε πρακτική. (καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα, να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο και να εφαρμόζετε αυτό που μάθατε).

Για τη χρήση των αρχείων εξάσκησης απαιτείται η έκδοση Revit 2017 ή νεότερη.

Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς.

Το σεμινάριο Revit Structure έχει δομηθεί ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Μαθήματα” μπορείτε να παρακολουθήσετε δείγμα μαθήματος. Επίσης μπορείτε να δείτε όλη την ύλη του σεμιναρίου.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Υποστήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργείται κατά την διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων, θα επικοινωνείτε απευθείας με τους εκπαιδευτικούς μας, μέσω email, τηλεφώνου ή TeamViewer ώστε να σας λύνουν οποιαδήποτε απορία την ίδια στιγμή. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι διαθέσιμοι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Λογισμικό Revit

Στην περίπτωση που δεν έχετε το λογισμικό, η εταιρία μας ως εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Autodesk σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εκπαιδευτική έκδοση του προγράμματος συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους που παρέχει η Autodesk. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να κάνετε πρακτική με τα αρχεία που σας δίνονται.

Πιστοποίηση Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου Revit Structure θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

Εγγύηση Διδάκτρων και Παροχών

Διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς σας.

Συνοπτικά το σεμινάριο Revit Structure

 • 105 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την δημιουργία του σχεδίου, λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 116
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 16 Εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 69
 • Εκτιμήσεις Ναι
Πολιτικός Μηχανικός - Autodesk Certified Instructor (ACI). Ειδίκευση στην εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδικευμένος στη χρήση του Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk 3DsMax, V-Ray For 3DsMax, Vray for Revit, Adobe Photoshop. Πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την παρουσίαση τρισδιάστατων αρχιτεκτονικών μοντέλων με χρήση του πιο πρόσφατου λογισμικού υπολογιστών.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

5
5 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  Πολύ χρήσιμη και κατανοητή σειρά μαθημάτων

  Ολοκληρώνοντας την Online σειρά μαθημάτων Revit Structure, νιώθω ότι είμαι σε θέση να χρησιμοποιήσω τις βασικές λειτουργίες του προγράμματος και να δημιουργήσω δικά μου μοντέλα Revit στη δουλειά μου. Τα βίντεο των μαθημάτων είναι πολύ κατανοητά για έναν αρχάριο χρήστη.

  Μεταδοτικότητα και αποτελεσματικότητα!

  Τα online μαθήματα Revit Structure που παρακολούθησα ήταν καλά δομημένα , με σωστή ανάλυση της ύλης εκμάθησης , αρκετά εύληπτα για τον αρχάριο χρήστη και με βοήθησαν να αποκτήσω τις γνώσεις που ήθελα στο συγκεκριμένο τμήμα του προγράμματος .

  Ευκολία και αποτελεσματικότητα

  Τα online μαθήματα του revit αποτελούν έναν άμεσο, γρηγορο και αποτελεσματικό τρόπο εκμάθησης του λογισμικού. Όλα τα βίντεο είναι ορθά δομημένα, επεξηγηματικά και σε υψηλή ποιότητα. Η παρακολούθηση εξ αποστάσεως δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση πρόβλημα για τυχόν απορίες και προβλήματα διότι η ανταπόκριση των διδασκόντων ήταν πάντα άμεση και ουσιαστική.

  Ιδανικό!

  Σε γενικές γραμμές γνώριζα και χρησιμοποιούσα(σε πολύ βασικό επίπεδο) τα εργαλεία του Revit Architecture. Γι αυτό επέλεξα τα μαθήματα του Revit Structure από τα οποία έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και με βοήθησαν να βελτιώσω και τις γενικές γνώσεις μου στο Revit. Αυτή τη στιγμή το χρησιμοποιώ με μεγάλη ευχέρεια!

 • Admin bar avatar

  Ευκολία και γρήγορη εκμάθηση

  Είμαι αρχιτέκτων μηχανικός και έχω αρχικά παρακολουθήσει τα μαθήματα του revit architecture, που σχετίζονται άμεσα με το αντικείμενό μου, όμως αποφάσισα να παρακολουθήσω και τα μαθήματα του revit structure ως συμπληρωματικές γνώσεις για την εκπόνηση κάποιων οικοδομικών σχεδίων. Τα μαθήματα για το revit structure είναι ό,τι πρέπει για πολιτικούς μηχανικούς, καθώς αφιερώνονται πολλά μαθήματα σχετικά με στατικές μελέτες, αλλά και με τη δημιουργία φέροντος οργανισμού, με εξαιρετική ποιότητα των μαθημάτων και άμεση ανταπόκριση και βοήθεια σε τυχόν απορίες από τους διδάσκοντες. Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται οποτεδήποτε και όσες φορές επιθυμεί ο χρήστης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης πιστοποίησης autodesk. Συστήνω ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα σε πολιτικούς μηχανικούς/αρχιτέκτονες

199,00€ 169,00€