Σεμινάριο Photoshop

Admin bar avatar
(4 κριτικές)
179,00€ 149,00€

Μαθήματα Photoshop Online

To Adobe Photoshop, ή απλά Photoshop, είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από την Adobe Systems.

Αυτή τη στιγμή αποτελεί ηγέτη της αγοράς των προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνων, και είναι το προϊόν – σήμα κατατεθέν της Adobe Systems.

Χαρακτηρίζεται ως “απαραίτητο εργαλείο για τους επαγγελματίες γραφίστες” και θεωρείται πως προώθησε τις αγορές των Macintosh, και στη συνέχεια των Windows.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Adobe Photoshop είναι η Adobe Photoshop CC, που κυκλοφόρησε το 2015.

To Photoshop παρέχει ισχυρά εργαλεία για την επεξεργασία και το ρετουσάρισμα μίας εικόνας, με σκοπό την αφαίρεση ή τη βελτίωση ατελειών ή άλλον στοιχείων.

Μας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσουμε εικόνες που θα ήταν αδύνατον να δημιουργηθούν με άλλο τρόπο.

Ενώ είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές πρόγραμμα σε όλο τον κόσμο και κυρίως στους φωτογράφους, δεν χρησιμοποιείτε μόνο για επεξεργασία εικόνων.

Χρησιμοποιείτε και από πάρα πολλούς σχεδιαστές, για τη δημιουργία ειδικών εφέ ή άλλον γραφικών.

Δίνει επίσης τη δυνατότητα στο χρήστη να εφαρμόσει διάφορα φίλτρα μέσα από μία πληθώρα επιλογών.

Όπως φίλτρα για την μείωση του Noise σε μία εικόνα ή την μετατροπή μίας εικόνας σε σκίτσο.

Το Photoshop λοιπόν είναι ένα ευρέως διαδεδομένο πρόγραμμα σε αρκετούς επιστημονικούς κλάδους, όπως τη φωτογραφία, το σχεδιασμό ακόμα και βίντεο.

Παρακολούθηση Σεμιναρίου Photoshop

Στα μαθήματα Photoshop Online που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές που θα σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας με ευκολία και άνεση.

Επιπλέον υπάρχουν τα αρχεία που επεξεργαζόμαστε στα videos, έτσι ώστε να μπορείτε να τα κατεβάσετε και να κάνετε την πρακτική σας.

Καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα ή μαθαίνετε μία εντολή, να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο και να εφαρμόζετε αυτό που μάθατε.

Το σεμινάριο Photoshop έχει δομηθεί ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Μαθήματα” μπορείτε να παρακολουθήσετε δείγμα μαθήματος. Επίσης μπορείτε να δείτε όλη την ύλη του σεμιναρίου.

Υποστήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργείται κατά την διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων, θα επικοινωνείτε απευθείας με τους εκπαιδευτικούς μας, μέσω email, τηλεφώνου ή TeamViewer ώστε να σας λύνουν οποιαδήποτε απορία την ίδια στιγμή. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι διαθέσιμοι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Συνοπτικά τα μαθήματα Photoshop

 • 74 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των τεχνικών του Photoshop
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Quiz (70%) λαμβάνετε βεβαίωση ολοκλήρωσης

 

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 74
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 16 εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 87
 • Εκτιμήσεις Ναι
Πολιτικός Μηχανικός - Autodesk Certified Instructor (ACI). Ειδίκευση στην εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδικευμένος στη χρήση του Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk 3DsMax, V-Ray For 3DsMax, Vray for Revit, Adobe Photoshop. Πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την παρουσίαση τρισδιάστατων αρχιτεκτονικών μοντέλων με χρήση του πιο πρόσφατου λογισμικού υπολογιστών.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

5
4 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  Πολύ ευχάριστα μαθήματα

  Τα μαθήματα τα παρακολουθείς ευχάριστα χωρίς να βαριέσαι και σου κινούν την περιέργεια για το τι θα ακολουθήσει στο επόμενο βήμα.

  Πάρα πολύ καλό.. Μπράβο!

  Ο καλύτερος τρόπος για να μάθει κάποιος το Photoshop. Τα videos είναι αναλυτικά και συνεχώς εφαρμόζονται παραδείγματα σε εικόνες, ώστε να είναι απόλυτα κατανοητή η χρήση του κάθε εργαλείου.

  Ενα ολοκληρωμένο σύστημα εκμάθησης του Photosho

  Ένα άρτιο σεμινάριο εκμάθησης του Photoshop. Μία εξαιρετική παρουσίαση με πολύ ωραία κατατοπιστικά βίντεο, με επεξήγηση σε απλά καθαρά και πλήρως κατανοητά Ελληνικά. ΟΙ Μάσκες τα Layers και πολλά άλλα που για εμένα ήταν κάτι το απόμακρο, τώρα μπορώ να τα χρησημοποιώ με ευχέρεια. Απαραίτητο πιστεύω είναι ο μαθητής να κρατά σημειώσεις σε κάθε μάθημα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στην Κύπρο συνεργάσιμοι και ευγενικοί όποτε χρειάστηκα βοήθειά και τους ευχαριστώ.

  ηταν ολα τελεια

  απο τα πιο κατανοητα βιντεο

179,00€ 149,00€