Autodesk 3Ds Max

Admin bar avatar
(6 κριτικές)
189,00€ 149,00€

Online Μαθήματα 3D studio Max με πιστοποίηση Autodesk®

Στα μαθήματα 3D studio Max που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές που θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε τα σχέδιά σας, με ευκολία.

To 3D studio max είναι μία εφαρμογή τρισδιάστατου σχεδιασμού, για την δημιουργία τρισδιάστατων σκηνών, μοντέλων, βιντεοπαιχνιδιών και εικόνων, και έχει δημιουργηθεί από την εταιρία Autodesk.

Διαθέτει ισχυρά εργαλεία μοντελοποίησης, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows.

Χρησιμοποιείται κυρίως από δημιουργούς παιχνιδιών, από τηλεοπτικά και διαφημιστικά Studios, καθώς και από αρχιτεκτονικά Studios.

Εκτός από τα εργαλεία για τη μοντελοποίηση και την κίνηση, οι τελευταίες εκδόσεις του 3Dsmax διαθέτουν Shaders όπως ο Ambient Occlusion και ο Sub Surface Scattering, δυναμικές προσομοιώσεις, συστήματα σωματιδίων, δυνατότητα χρήσης χαρτών, φωτορεαλισμό και έμμεσο φωτισμό.

Για τον σχεδιασμό το 3Dsmax παρέχει μία πληθώρα εντολών για την δημιουργία και επεξεργασία γραμμών.

Όλες αυτές οι γραμμές συνήθως θα αποτελούν τη βάση για την δημιουργία σύνθετων τρισδιάστατων αντικειμένων.

Παρέχει επίσης εργαλεία για την εύκολη δημιουργία και επεξεργασία απλών γεωμετρικών αντικειμένων, καθώς και τροποποιητές οι οποίοι επεμβαίνουν στην γεωμετρία των αντικειμένων αυτών.

Πέρα από αυτές τις λειτουργίες το 3Ds Max διαθέτει εργαλεία για αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, όπως τοίχους, παράθυρα, πόρτες και σκάλες.

Αλλά αυτό που κάνει το πρόγραμμα ξεχωριστό είναι τα εργαλεία για την επεξεργασία σύνθετων πολυγωνικών αντικειμένων.

Αφού λοιπόν έχει ολοκληρωθεί το μοντέλο ή η σκηνή, μπορείτε να δημιουργήσετε και να εισάγετε τα κατάλληλα υλικά, αλλά και τον κατάλληλο φωτισμό, βασιζόμενοι σε πραγματικές ρυθμίσεις φωτισμού.

Τέλος χρησιμοποιώντας τους διαθέσιμους Renderer του 3Dsmax μπορείτε να δημιουργήσετε φωτορεαλιστικές εικόνες υψηλής ανάλυσης για την παρουσίαση ενός μοντέλου ή μίας σκηνής.

Παρακολούθηση μαθημάτων 3Ds Max

Tα μαθήματα του 3D studio Max τα παρακολουθείτε από τον προσωπικό σας υπολογιστή, όσες φορές θέλετε και όποια ώρα της ημέρας, μέσα στην διάρκεια της συνδρομής.

Επιπλέον υπάρχουν τα αρχεία που επεξεργαζόμαστε στα videos, έτσι ώστε να μπορείτε να τα κατεβάσετε και να κάνετε την πρακτική σας.

Καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα ή μαθαίνετε μία εντολή, να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο και να εφαρμόζετε αυτό που μάθατε.

Τα μαθήματα 3D Studio Max έχουν δομηθεί ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Μαθήματα” μπορείτε να παρακολουθήσετε δείγμα μαθήματος. Επίσης μπορείτε να δείτε όλη την ύλη του σεμιναρίου.

Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί της GAelearning είναι στην διάθεσή σας, ώστε να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε σας απασχολεί.

Πιστοποίηση Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου 3D Studio Max θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

 

Συνοπτικά το σεμινάριο 3D Studio Max

  • 126 υψηλής ποιότητας Videos συνολικής διάρκειας 11 ωρών
  • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
  • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
  • περιλαμβάνεται το ebook 3Ds Max σε μορφή PDF (223 σελίδων), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε
  • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
  • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Quiz (70%) λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 126
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 16 εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 56
 • Εκτιμήσεις Ναι
Admin bar avatar
Πολιτικός Μηχανικός - Autodesk Certified Instructor (ACI). Ειδίκευση στην εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδικευμένος στη χρήση του Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk 3DsMax, V-Ray For 3DsMax, Vray for Revit, Adobe Photoshop. Πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την παρουσίαση τρισδιάστατων αρχιτεκτονικών μοντέλων με χρήση του πιο πρόσφατου λογισμικού υπολογιστών.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

5
6 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

  Πολύ βολικό

  Μία εύκολη και βολική λύση για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν το χρόνο για να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά. Ιδανικό για όσους είναι εξοικειωμένοι με σχεδιαστικά προγράμματα της autodesk (autocad, cadware ect).

  Εξαιρετικό Σεμινάριο

  Έκανα το σεμινάριο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με πολύ καλό αποτέλεσμα. Η ανταπόκριση σε τυχόν απορίες ήταν άμεση, πράγμα πολύ βοηθητικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

  Φανταστικά μαθήματα

  Τα μαθήματα είναι υπέρ αναλυτικά και σε κάνουν να τα παρακολουθείς με πολύ ενδιαφέρον. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!

  Αναλυτικό

  Τα μαθήματα ήταν πολύ αναλυτικά και οι εντολές εφαρμόζονταν πάνω σε παραδείγματα για να είναι κατανοητές. Ο φωτορεαλισμός που διδάσκεται στο τέλος των μαθημάτων είναι εξαιρετικός.

  Το προτείνω

  Ένα πολύ καλό σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες. Έμαθα να χειρίζομαι το πρόγραμμα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το προτείνω σε όποιον θέλει να το παρακολουθήσει.

189,00€ 149,00€