AutoCAD 2D & 3D Modeling

Admin bar avatar
(21 κριτικές)
300,00€ 229,00€
autocad2d-3d

Μαθήματα AutoCAD 2D & 3D με πιστοποίηση Autodesk®

Στα μαθήματα AutoCAD που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές που θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε τα σχέδιά σας σε 2 και 3 διαστάσεις.

Το AutoCAD είναι  μία εμπορική εφαρμογή που εγκαθίσταται στον υπολογιστή και επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει με ακρίβεια σχέδια δύο και τριών διαστάσεων που χρησιμοποιούνται στον κατασκευαστικό και βιομηχανικό τομέα.

Οι χρήστες  που μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν το AutoCAD μπορούν να δημιουργήσουν σχέδια και να τα εκτυπώσουν σε συγκεκριμένη κλίμακα.

Τα σχέδια αυτά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού, για το σχεδιασμό ηλεκτρoλογικών κυκλωμάτων και το σχεδιασμό κτιρίων.

Έτσι κάθε μηχανικός ή σχεδιαστής μπορεί να αναλάβει έργα τα οποία συμπεριλαμβάνουν δημιουργία βιομηχανικών και αρχιτεκτονικών σχεδίων.

Επιτρέποντας έτσι σε μία μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε λιγότερο χρόνο.

Χρησιμοποιείτε κυρίως για δυσδιάστατο σχεδιασμό παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρέχει στους χρήστες πολύ χρήσιμες εντολές και τρισδιάστατου σχεδιασμού.

Το AutoCAD απευθείνεται σε Μηχανολόγους μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Ηλεκτρολόγους, Τοπογράφους, Πολιτικούς μηχανικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει να σχεδιάζει σε 2 και 3 διαστάσεις.

Παρακολούθηση Μαθημάτων AutoCAD 2D & 3D

Στα μαθήματα AutoCAD που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές της ύλης του AutoCAD 2D & 3D, videos με παραδείγματα σχεδιασμού αντικειμένων και τα ebooks.

Τα μαθήματα τα παρακολουθείτε από τον προσωπικό σας υπολογιστή, έχετε πρόσβαση στα μαθήματα 24 ώρες το 24ωρο και μπορείτε να τα δείτε όσες φορές θέλετε μέσα στην διάρκεια της συνδρομής (24 εβδομάδες).

Mαζί με τα μαθήματα που θα παρακολουθείτε έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε και τα αντίστοιχα αρχεία ώστε και εσείς να κάνετε πρακτική πάνω σε αυτά (καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα ή μαθαίνετε μία εντολή να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο).

Το σεμινάριο AutoCAD 2D & 3D έχει δομηθεί έτσι ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Μαθήματα” μπορείτε να παρακολουθήσετε δείγμα μαθήματος. Επίσης μπορείτε να δείτε όλη την ύλη του σεμιναρίου.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί της GAelearning είναι στην διάθεσή σας, ώστε να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί κατά την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Πιστοποίηση Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου AutoCAD 2D & 3D θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

Συνοπτικά το σεμινάριο AutoCAD 2D & 3D

 • 101 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • περιλαμβάνoνται τα ebooks AutoCAD 2D & AutoCAD 3D σε μορφή PDF (283 σελίδων), τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Quiz (70%) λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 106
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 24 εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 170
 • Εκτιμήσεις Ναι
Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk φέροντας τον τίτλο "Autodesk Certified Instructor" (ACI). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor για μηχανολογικές μελέτες.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

5
21 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  Πολύ καλό σεμινάριο

  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το υλικό είναι λεπτομερές και κατανοητό. Μπράβο στην ομάδα του gaelearning

  ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

  Εργάζομαι ως Βιομηχανικός Σχεδιαστής. Το παρόν σεμινάριο μπορεί να προσφέρει πλήρη εκμάθηση σε έναν αρχάριο που το συναντά πρώτη φορά έως και έναν επαγγελματία, στη δεδομένη περίπτωση εμένα. Μου πρόσφερε αναλυτική κατανόηση των εντολών και του εύρους τους. Η εκπαίδευση του σεμιναρίου, έγινε από μέρους μου για εξοικονόμιση χρόνου σχεδιασμού, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητάς μου μελλοντικά.Σας ευχαριστώ για την επιμόρφωση και την Άριστη συνεργασία σας!

  Υπέροχο Σεμινάριο

  Εξαιρετικοί καθηγητές, όλα πάρα πολύ αναλυτικά, δεν αντιμπετώπισα κανένα πρόβλημα. Συγχαρητήρια!

  Εξαιρετικό!!

  Τα μαθήματα είναι ιδιαίτερα αναλυτικά και κατανοητά όπως και η πρακτική εφαρμογή συνδυασμού εντολών για την δημιουργία 2d & 3d projects! Επίσης η εξυπηρέτηση είναι άμεση και άψογη! Good job!

  Εξαιρετικό σεμινάριο

  Πιστοποίηση της Αutodesk από την άνεση του σπιτιού σου και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς , με έμφαση στην εκπληκτική ανάλυση και περιγραφή του σεμιναρίου , το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

300,00€ 229,00€