AutoCAD 2D & 3D Modeling

Admin bar avatar
(9 κριτικές)
300,00€ 229,00€

Μαθήματα AutoCAD 2D & 3D με πιστοποίηση Autodesk®

Στα μαθήματα AutoCAD που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές που θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε τα σχέδιά σας σε 2 και 3 διαστάσεις.

Το AutoCAD είναι  μία εμπορική εφαρμογή που εγκαθίσταται στον υπολογιστή και επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει με ακρίβεια σχέδια δύο και τριών διαστάσεων που χρησιμοποιούνται στον κατασκευαστικό και βιομηχανικό τομέα.

Οι χρήστες  που μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν το AutoCAD μπορούν να δημιουργήσουν σχέδια και να τα εκτυπώσουν σε συγκεκριμένη κλίμακα.

Τα σχέδια αυτά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού, για το σχεδιασμό ηλεκτρoλογικών κυκλωμάτων και το σχεδιασμό κτιρίων.

Έτσι κάθε μηχανικός ή σχεδιαστής μπορεί να αναλάβει έργα τα οποία συμπεριλαμβάνουν δημιουργία βιομηχανικών και αρχιτεκτονικών σχεδίων.

Επιτρέποντας έτσι σε μία μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε λιγότερο χρόνο.

Χρησιμοποιείτε κυρίως για δυσδιάστατο σχεδιασμό παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρέχει στους χρήστες πολύ χρήσιμες εντολές και τρισδιάστατου σχεδιασμού.

Το AutoCAD απευθείνεται σε Μηχανολόγους μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Ηλεκτρολόγους, Τοπογράφους, Πολιτικούς μηχανικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει να σχεδιάζει σε 2 και 3 διαστάσεις.

Παρακολούθηση Μαθημάτων AutoCAD 2D & 3D

Στα μαθήματα AutoCAD που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές της ύλης του AutoCAD 2D & 3D, videos με παραδείγματα σχεδιασμού αντικειμένων και τα ebooks AutoCAd 2D & AutoCAD 3D.

Τα μαθήματα τα παρακολουθείτε από τον προσωπικό σας υπολογιστή, έχετε πρόσβαση στα μαθήματα 24 ώρες το 24ωρο και μπορείτε να τα δείτε όσες φορές θέλετε μέσα στην διάρκεια της συνδρομής (24 εβδομάδες).

Mαζί με τα μαθήματα που θα παρακολουθείτε έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε και τα αντίστοιχα αρχεία ώστε και εσείς να κάνετε πρακτική πάνω σε αυτά (καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα ή μαθαίνετε μία εντολή να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο).

Το σεμινάριο AutoCAD 2D & 3D έχει δομηθεί έτσι ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Μαθήματα” μπορείτε να παρακολουθήσετε δείγμα μαθήματος. Επίσης μπορείτε να δείτε όλη την ύλη του σεμιναρίου.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί της GAelearning είναι στην διάθεσή σας, ώστε να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί κατά την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Πιστοποίηση AutoCAD – Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου AutoCAD 2D & 3D θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

Συνοπτικά το σεμινάριο AutoCAD 2D & 3D

 • 101 υψηλής ποιότητας Videos διάρκειας 10 ωρών και 50 λεπτών
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • περιλαμβάνoνται τα ebooks AutoCAD 2D & AutoCAD 3D σε μορφή PDF (283 σελίδων), τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Quiz (70%) λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 105
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 24 εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 106
 • Εκτιμήσεις Ναι
Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk φέροντας τον τίτλο "Autodesk Certified Instructor" (ACI). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor για μηχανολογικές μελέτες.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

5
9 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  Επαγγελματική δουλειά

  Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο που καλύπτει όλες τις ανάγκες σχεδίασης, είτε πρόκειται για μηχανολογικό ή αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Σε ότι απορία μου δημιουργήθηκε οι καθηγητές με βοήθησαν αμέσως. Το προτείνω!!

  Το συστηνω ανεπιφυλακτα!!

  Τα Μαθήματα είναι απόλυτα κατανοητά και αναλυτικά.Είναι πολυ βοηθητικό οτι μαθαίνονται πρωτα απλές εντολές και μετα ο συνδιασμος μεταξύ τους.Πέρα απο τα Μαθήματα όμως τα άτομα της gaelearning ηταν πολυ εξυπηρετικά και πρόθυμα να απαντήσουν καθε μου απορια.Η online μαθηση μου ελυσε τα χερια αφου ειμαι απο πάτρα και εψαχνα πολυ καιρο καποιο σεμιναριο με λογικη τιμη και πιστοποιηση.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενη !!!!!!

  ΑΠ' ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  Έψαχνα καιρό να παρακολουθήσω μαθήματα (όχι εξ' αποστάσεως) για να μάθω το AUTOCAD 2D & 3D όμως επειδή η πόλη μου δεν είναι Αθήνα/Θεσσαλονίκη απλά μου έλεγαν περιμένουμε να γίνει τμήμα..έτσι αποφάσισα να κάνω μαθήματα εξ' αποστάσεως, που τελικά ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα! Τα μαθήματα είναι ατομικά δεν παρακαλάς κανέναν για να μάθεις κάποια πράγματα που θέλεις,τα παρακολουθείς όποια ώρα θέλεις, τα βίντεο πιο αναλυτικά δεν γίνετε, οι εκπαιδευτές του Gaelearning ευγενέστατοι, πρόθυμοι για ότι χρειαστείς.Τέλος υπάρχει πιστοποίηση autodesk που είναι πολύ σημαντική! Σας το συστήνω χωρίς κανέναν ενδοιασμό!

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

  Το σεμινάριο ειναι απολύτως κατανοητό απο το καθένα και οι επεξηγήσεις των μαθηματων ιδιαιτερως αναλυτικες. Η ιδεα του online σεμιναριου ειναι πολυ εξυπνη καθως παρεχει ανεση τοσο απο αποψη χρονου οσο και χωρου. Το συστηνω σε καθε νεο μηχανικο καθως οι πιστοποιησεις ειναι απαραιτητες για καθε αξιοπρεπες βιογραφικο.

  Επαγγελματικό σεμινάριο

  Άρτιο σεμινάριο με πλήρη κάλυψη του προγράμματος. Σε οδηγεί βήμα βήμα στην ολοκληρωμένη εκμάθηση του προγράμματος. Τα παραδείγματα είναι πολύ κατανοητά και με την βοήθεια των βίντεο σε βοηθούν να αποκτήσεις εξοικείωση με τις εντολές.

300,00€ 229,00€