Revit Architecture & Structure

Admin bar avatar
(6 κριτικές)
358,00€ 279,00€

revitarch-str

Σεμινάρια Revit Architecture & Structure

Στα σεμινάρια Revit Architecture και Revit Structure θα καλυφθούν όλες οι εντολές που αφορούν το σχεδιασμό ενός κτιρίου και κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα δείτε διάφορες τεχνικές ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες βάσεις για να φτάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το Revit είναι ένα πρόγραμμα κτιριακού σχεδιασμού που δημιουργήθηκε από την Autodesk για επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κτιριακό σχεδιασμό.

Διαθέτει πρότυπα και ρυθμίσεις για όλους τους κλάδους των μηχανικών που ασχολούνται με την κατασκευή κτιρίων.

Το Revit έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από Αρχιτέκτονες μηχανικούς, Πολιτικούς μηχανικούς, Μηχανολόγους και Ηλεκτρολόγους μηχανικούς.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες μίας BIM (Building Information Modeling) εφαρμογής, σε αντίθεση με τις εφαρμογές CAD, το Revit είναι σε θέση να δημιουργήσει και να ελέγξει δυναμικά τις πληροφορίες ενός εξελιγμένου κτιριακού μοντέλου, επιτρέποντας έτσι σε μία μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Κάθε κτιριακό μοντέλο που δημιουργείται στο Revit αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη μελέτη η οποία είναι αποθηκευμένη σε ένα αρχείο το οποίο αποτελεί μία βάση δεδομένων. Αυτό διευκολύνει τις αλλαγές στη μελέτη, αφού για κάθε αλλαγή, αυτόματα ενημερώνονται όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της μελέτης.

Παρακολούθηση Σεμιναρίου Revit

Τα σεμινάρια Revit Architecture και Revit Structure τα παρακολουθείτε από τον προσωπικό σας υπολογιστή, έχετε πρόσβαση στα μαθήματα 24 ώρες το 24ωρο και μπορείτε να τα δείτε όσες φορές θέλετε μέσα στην διάρκεια της συνδρομής (24 εβδομάδες).

Mαζί με τα μαθήματα που θα παρακολουθείτε, έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε και τα αντίστοιχα αρχεία ώστε και εσείς να κάνετε πρακτική. (καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα, να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο και να εφαρμόζετε αυτό που μάθατε). Για τη χρήση των αρχείων εξάσκησης απαιτείται η έκδοση Revit 2017 ή νεότερη.

Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς.

Τα σεμινάρια Revit Architecture & Structure έχουν δομηθεί έτσι ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Μαθήματα” μπορείτε να παρακολουθήσετε δείγμα μαθήματος, καθώς και την ύλη του σεμιναρίου.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Υποστήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργείται κατά την διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων, θα επικοινωνείτε απευθείας με τους εκπαιδευτικούς μας, μέσω email, τηλεφώνου ή TeamViewer ώστε να σας λύνουν οποιαδήποτε απορία την ίδια στιγμή. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι διαθέσιμοι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Λογισμικό Revit

Στην περίπτωση που δεν έχετε το λογισμικό, η εταιρία μας ως εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Autodesk σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εκπαιδευτική έκδοση του προγράμματος συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους που παρέχει η Autodesk. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να κάνετε πρακτική με τα αρχεία που σας δίνονται.

Πιστοποίηση Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου Revit Architecture & Structure θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

Εγγύηση Διδάκτρων και Παροχών

Διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς σας.

Συνοπτικά τα Σεμινάρια Revit Architecture & Structure

 • 158 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την δημιουργία του σχεδίου, λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 165
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 24 Εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 88
 • Εκτιμήσεις Ναι
Πολιτικός Μηχανικός - Autodesk Certified Instructor (ACI). Ειδίκευση στην εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδικευμένος στη χρήση του Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk 3DsMax, V-Ray For 3DsMax, Vray for Revit, Adobe Photoshop. Πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την παρουσίαση τρισδιάστατων αρχιτεκτονικών μοντέλων με χρήση του πιο πρόσφατου λογισμικού υπολογιστών.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

5
6 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  Εξαιρετικά άμεσο και περιεκτικό

  Ξεκίνησα το σεμινάριο με μηδενική γνώση του REVIT και πολύ γρήγορα μπήκα στην λογική του προγράμματος. Υπάρχει σαφήνεια και αμεσότητα στην επεξήγηση των εντολών και στον τρόπο που συνεργάζονται.Οι σημειώσεις που παρέχονται μαζί, εξαιρετικές, όπως και η άμεση ανταπόκριση των καθηγητών σε τυχόν απορίες. Σας ευχαριστώ για τον επαγελματισμό σας.

  Πολύ καλή παρουσίαση του προγράμματος!

  Πρώτη φορά κάνω σεμινάριο με video tutorial και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

 • Admin bar avatar

  Σαφή περιγραφή της λειτουργίας του Revit

  Εύκολα στην παρακολούθηση με μεγάλη ακρίβεια στις περιγραφές των μοντέλων χωρίς να γίνεται κουραστικό.

  Πολύ χρήσιμο σεμινάριο

  Το σεμινάριο και η μέθοδος που ακολουθείται είναι πολύ καλά και επεξηγούν το πρόγραμμα με αρκετή λεπτομέρεια. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στο ότι εξυπηρετούνται και ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι έχουν βεβαρημένο εργασιακό ωράριο ή/και βρίσκονται στο εξωτερικό (π.χ. Μέση Ανατολή). Σίγουρα προτείνεται ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

  Η καλύτερη μέθοδος

  Να ξεκινήσω λέγοντας ότι το σεμινάριο είναι πάρα πολύ καλό και η μέθοδος ακόμα καλύτερη. Είμαι πολιτικός μηχανικός και λόγω της δουλειάς μου δεν είχα τον χρόνο να μάθω το Revit. Με την μέθοδο αυτή το έμαθα, φτάνοντας σε πολύ καλό επίπεδο.

358,00€ 279,00€