Autodesk Inventor CAM

Admin bar avatar
(1 κριτική)
320,00€ 249,00€

inventor

Μαθήματα Inventor CAM με πιστοποίηση Autodesk®

Το Inventor CAM είναι ένα πρόσθετο του προγράμματος Autodesk Inventor το οποίο εστιάζει στη διαδικασία CAM ή αλλιώς Computer Aided Manufacturing, για τη κατασκευή ενός τρισδιάστατου αντικειμένου.

Με τη χρήση του προγράμματος Inventor CAM, ο χρήστης μπορεί με ακρίβεια να ορίσει και να ελέγξει τον τρόπο της μετέπειτα κατασκευής ενός αντικειμένου σε cnc μηχανή.

Στο σεμινάριο Inventor CAM, θα μάθετε πως να χρησιμοποιείτε τις εντολές σε παραδείγματα και θα αναφέρουμε κάθε φορά τον λόγο για τον οποίο κάνουμε χρήση της εκάστοτε εντολής.

Τα είδη κατεργασιών με τα οποία θα ασχοληθούμε είναι κοπές μετάλλου σε φρέζα και σε τόρνο που είναι τα πιο διαδεδομένα είδη κατεργασιών στη βιομηχανία.

Επίσης θα αναφερθούμε στο Post Process που αφορά την εξαγωγή και την επεξεργασία του g-κώδικα, για τη cnc μηχανή.

Ο g-κώδικάς είναι η γλώσσα την οποία καταλαβαίνει ο υπολογιστής μιας cnc εργαλειομηχανής.

Παρακολούθηση Μαθημάτων Inventor CAM

Tα μαθήματα Inventor CAM τα παρακολουθείτε από τον προσωπικό σας υπολογιστή, έχετε πρόσβαση στα μαθήματα 24 ώρες το 24ωρο και μπορείτε να τα δείτε όσες φορές θέλετε μέσα στην διάρκεια της συνδρομής (16 εβδομάδες).

Mαζί με τα μαθήματα που θα παρακολουθείτε έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε και τα αντίστοιχα αρχεία ώστε και εσείς να κάνετε πρακτική πάνω σε αυτά (καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα ή μαθαίνετε μία εντολή να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο).

Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς.

Το σεμινάριο Inventor CAM έχει δομηθεί ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για να παρακολουθήσετε την ύλη αλλά και δείγμα μαθημάτων μεταβείτε στην καρτέλα “Μαθήματα“.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Υποστήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργείται κατά την διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων, θα επικοινωνείτε απευθείας με τους εκπαιδευτικούς μας, μέσω email, τηλεφώνου ή TeamViewer ώστε να σας λύνουν οποιαδήποτε απορία την ίδια στιγμή. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι διαθέσιμοι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Λογισμικό Inventor CAM

Στην περίπτωση που δεν έχετε το λογισμικό, η εταιρία μας ως εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Autodesk σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εκπαιδευτική έκδοση του προγράμματος συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους που παρέχει η Autodesk. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να κάνετε πρακτική με τα αρχεία που σας δίνονται.

Πιστοποίηση Autodesk®

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου Inventor θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

Εγγύηση Διδάκτρων και Παροχών

Διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς σας.

Συνοπτικά το Σεμινάριο

 • 54 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 56
 • Quizzes 0
 • Συνδρομή 16 εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 26
 • Εκτιμήσεις Ναι
Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk φέροντας τον τίτλο "Autodesk Certified Instructor" (ACI). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor για μηχανολογικές μελέτες.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

5
1 ψήφος

Αναλυτική Βαθμολογία

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΕΜιΝΑΡΙΟ

  Πολύ καλά δομημένο σεμινάριο, με σωστή διάρθρωση και παρουσίαση ενοτήτων. Κατάλληλο για αρχάριους αλλά και χρήσιμο για πιο προχωρημένους χρήστες.

320,00€ 249,00€