Ποιοι είμαστε


Η εταιρία μας δημιουργήθηκε προκειμένου να διεξάγει μαθήματα σε προγράμματα υπολογιστών και κυρίως σε προγράμματα ψηφιακής σχεδίασης. Oι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε δια ζώσης με φυσική παρουσία καθηγητή στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Αθήνας. Το εκπαιδευτικό μας κέντρο αποτελεί Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.1) αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Επιπλέον είμαστε εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Autodesk® φέροντας τον τίτλο 'Autodesk® Authorized Training and Certification Center'.

Οι στόχοι μας


Αποκλειστικός μας στόχος είναι η αποτελεσματική, οικονομική και γρήγορη εκμάθηση των προγραμμάτων. Για να επιτύχουμε τους στόχους μας δίνουμε την δυνατότητα στον κάθε εκπαιδευόμενο να παρακολουθήσει τα μαθήματα προσαρμόζοντας το πρόγραμμά του όπως αυτός επιθυμεί και επιλέγοντας παρακολούθηση στον χώρο μας ή μέσω της ιστοσελίδας μας.

Γιατί να μας επιλέξετε


• Επιλέγετε τον τρόπο εκπαίδευσής σας (Online ή στο εκπαιδευτικό μας κέντρο)
• Ξεκινάτε άμεσα όταν εσείς το θελήσετε
• Τα μαθήματα είναι συμβατά με όλες τις συσκευές (Η/Υ, Laptop, Tablet, Κινητό)
• Για την ποιότητα των μαθημάτων και των Videos (HD & Full HD)
• Για τις οικονομικές τιμές μας
• Είμαστε πιστοποιημένο κέντρο Autodesk
• Για τους έμπειρους εκπαιδευτικούς μας
• Για την γρήγορη εξυπηρέτησή μας

           

Οι εισηγητές μας


Τριάντος Γεώργιος

Πολιτικός Μηχανικός - Autodesk Certified Instructor (ACI). Ειδίκευση στην εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδικευμένος στη χρήση του Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk 3DsMax, V-Ray For 3DsMax, Vray for Revit, Adobe Photoshop. Πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την παρουσίαση τρισδιάστατων αρχιτεκτονικών μοντέλων με χρήση του πιο πρόσφατου λογισμικού υπολογιστών.

Μανιός Αντώνιος

Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk φέροντας τον τίτλο "Autodesk Certified Instructor" (ACI). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor για μηχανολογικές μελέτες.

 

Τα δικα σας σχολια

person

Iliana Michailidou

AutoCAD 2D&3D Modeling

“Αναλυτικό, μεθοδικό και αποτελεσματικό! Δεν είχα καμία προηγούμενη εμπειρία με το λογισμικό και μετά την παρακολούθηση των μαθημάτων το χρησιμοποιώ με αυτοπεποίθηση.”

person

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΡΙΣΤΕΛΑ

AutoCAD Advanced

“Γεια σας! Παρακολούθησα το σεμινάριο AutoCAD Advsnced μετά το σεμινάριο AutoCAD 2D Modeling και ήταν αναμφίβολα σωστή επιλογή. Έμαθα χρήσιμες εντολές τις οποίες δε γνώριζα και θα εφαρμόσω σε μελλοντικά μου σχέδια. Τα βίντεο είναι περιεκτικά& κατανοητά και το σχέδιο της τελικής εξέτασης, βατό. Μου αρέσει η συνέπεια της ομάδας του gaelearning. Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη και θα συνεχίσω με το επόμενο σεμινάριο που επέλεξα!”

person

Eirini Argyropoulou

Revit Structure

“Τα online μαθήματα του revit αποτελούν έναν άμεσο, γρηγορο και αποτελεσματικό τρόπο εκμάθησης του λογισμικού. Όλα τα βίντεο είναι ορθά δομημένα, επεξηγηματικά και σε υψηλή ποιότητα. Η παρακολούθηση εξ αποστάσεως δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση πρόβλημα για τυχόν απορίες και προβλήματα διότι η ανταπόκριση των διδασκόντων ήταν πάντα άμεση και ουσιαστική.”

6d46cbc5a73d1e6e147942161190f884

Πέτρος Χρηστιάς

AutoCAD 2D Modeling

“Τα online μαθήματα της GAelearning προσφέρουν ένα επαγγελματικό επίπεδο σπουδών που στοχεύει στη πολύπλευρη γνώση του σπουδαστή έχοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης απο την άνεση του χώρου του. Μια ξεχωριστή εμπειρία για το σχεδιαστικό κλάδο!”

58de88f6d1d232e5b5153a96a1c85933

Vasiliki Katela

Revit Architecture

“Πολύ αναλυτικά και επεξηγηματικά τα μαθήματα, με άμεση ανταπόκριση και βοήθεια σε τυχόν απορίες κατά τη διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων και σε πολύ χαμηλή τιμή, αναλογικά με την προσφορά των υπηρεσιών. Συστήνω ανεπιφύλακτα τα σεμινάρια της GAelearning!”

unfilledposition

Τζανής Παναγιώτης

Inventor

Πολύ καλή παρουσίαση και επεξήγηση του Inventor. Ακόμα και αρχάριοι χρήστες μπορούν να το παρακολουθήσουν χωρίς δυσκολία. Καλύπτει ευρεία γκάμα θεμάτων. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

unfilledposition

Nikolaos Karagiannidis

Revit Architecture

Ήταν μια ευχάριστη και ταυτόχρονα πολύ ποιοτική μέθοδος εκμάθησης. Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι οτι μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα όποτε μπορείς, χωρίς άγχος καθώς η διάρκεια της συνδρομής είναι υπεραρκετή.Τέλος, η εξυπηρέτηση σε ότι απορίες προέκυψαν στην διάρκεια του προγράμματος ήταν πολύ γρήγορη( συνήθως μέσα σε λεπτά ερχόταν η απάντηση) και ουσιαστική.

person

Διονυσία Α.

Τα Μαθήματα είναι απόλυτα κατανοητά και αναλυτικά.Είναι πολύ βοηθητικό ότι μαθαίνονται πρώτα απλές εντολές και μετά ο συνδυασμός μεταξύ τους.Πέρα από τα Μαθήματα όμως τα άτομα της gaelearning ήταν πολύ εξυπηρετικά και πρόθυμα να απαντήσουν κάθε μου απορία. Η online μάθηση μου έλυσε τα χέρια αφού είμαι από Πάτρα και έψαχνα πολύ καιρό κάποιο σεμινάριο με λογική τιμή και πιστοποίηση. Είμαι απολυτά ευχαριστημένη !!!!!!

person

Eirini Kranitsa

AutoCAD 2D Modeling

Έψαχνα καιρό να παρακολουθήσω μαθήματα (όχι εξ’ αποστάσεως) για να μάθω το AUTOCAD 2D & 3D όμως επειδή η πόλη μου δεν είναι Αθήνα/Θεσσαλονίκη απλά μου έλεγαν περιμένουμε να γίνει τμήμα..έτσι αποφάσισα να κάνω μαθήματα εξ’ αποστάσεως, που τελικά ήταν η καλύτερη επιλογή που έκανα! Τα μαθήματα είναι ατομικά δεν παρακαλάς κανέναν για να μάθεις κάποια πράγματα που θέλεις,τα παρακολουθείς όποια ώρα θέλεις, τα βίντεο πιο αναλυτικά δεν γίνετε, οι εκπαιδευτές του Gaelearning ευγενέστατοι, πρόθυμοι για ότι χρειαστείς.Τέλος υπάρχει πιστοποίηση autodesk που είναι πολύ σημαντική! Σας το συστήνω χωρίς κανέναν ενδοιασμό!

unfilledposition

Stavros Kafkas

AutoCAD 2D Modeling

Το σεμινάριο είναι απολύτως κατανοητό από το καθένα και οι επεξηγήσεις των μαθημάτων ιδιαιτέρως αναλυτικές. Η ιδέα του online σεμιναρίου είναι πολύ έξυπνη καθώς παρέχει άνεση τόσο από άποψη χρόνου όσο και χώρου. Το συστήνω σε κάθε νέο μηχανικό καθώς οι πιστοποιησεις είναι απαραίτητες για κάθε αξιοπρεπές βιογραφικό.