Ποιοι είμαστε


Η εταιρία μας δημιουργήθηκε προκειμένου να διεξάγει μαθήματα σε προγράμματα υπολογιστών και κυρίως σε προγράμματα ψηφιακής σχεδίασης. Oι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων μέσω της ιστοσελίδας μας (όποια ημέρα και ώρα), είτε δια ζώσης με φυσική παρουσία καθηγητή στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Αθήνας. Το εκπαιδευτικό μας κέντρο αποτελεί εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Autodesk® και McNeel® φέροντας τον τίτλο 'Autodesk® Authorized Training Center' και 'McNeel® Authorized Training Center' παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Οι στόχοι μας


Αποκλειστικός μας στόχος είναι η αποτελεσματική, οικονομική και γρήγορη εκμάθηση των προγραμμάτων. Για να επιτύχουμε τους στόχους μας δίνουμε την δυνατότητα στον κάθε εκπαιδευόμενο να παρακολουθήσει τα μαθήματα προσαρμόζοντας το πρόγραμμά του όπως αυτός επιθυμεί και επιλέγοντας παρακολούθηση στον χώρο μας ή μέσω της ιστοσελίδας μας.

Γιατί να μας επιλέξετε


• Επιλέγετε τον τρόπο εκπαίδευσής σας (Online ή στο εκπαιδευτικό μας κέντρο)
• Ξεκινάτε άμεσα όταν εσείς το θελήσετε
• Τα μαθήματα είναι συμβατά με όλες τις συσκευές (Η/Υ, Laptop, Tablet, Κινητό)
• Για την ποιότητα των μαθημάτων και των Videos (HD & Full HD)
• Για τις οικονομικές τιμές μας
• Είμαστε πιστοποιημένο κέντρο Autodesk και McNeel
• Για τους έμπειρους εκπαιδευτικούς μας
• Για την γρήγορη εξυπηρέτησή μας

Οι εισηγητές


Τριάντος Γεώργιος

Πολιτικός Μηχανικός - Autodesk Certified Instructor (ACI). Ειδίκευση στην εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδικευμένος στη χρήση του Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk 3DsMax, V-Ray For 3DsMax, Vray for Revit, Adobe Photoshop. Πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την παρουσίαση τρισδιάστατων αρχιτεκτονικών μοντέλων με χρήση του πιο πρόσφατου λογισμικού υπολογιστών.

Μανιός Αντώνιος

Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk και της McNeel φέροντας τον τίτλο Autodesk Certified Instructor (ACI) και Authorized Rhino Trainer (ART). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor και Fusion 360 για μηχανολογικές μελέτες.

Τα δικα σας σχολια

kalaitzi

Kalaitzi Christina

AutoCAD 3D Modeling

Πλήρως κατανοητό το σεμινάριο, απευθύνεται όντως σε κάθε επίπεδο γνώσης που μπορεί να έχει ο καθένας. Τα videos είναι λεπτομερή, περιεκτικά και αναλυτικά. Είναι διαχωρισμένα έτσι ώστε να μπορείς εύκολα και γρήγορα να ανατρέχεις στην κάθε εντολή προκειμένου να θυμηθείς κάτι που παρέλειψες, χωρίς να χρειάζεται να βλέπεις ξανά από την αρχή ενα μεγάλο video. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Σίγουρα θα παρακολουθήσω στο gaelearning και τα υπόλοιπα προγράμματα για τα οποία ενδιαφέρομαι!

grigoriadis

Γιάννης Γρηγοριάδης

Revit Architecture

Το πρόγραμμα αξίζει φουλ, καμία σχέση με το σχεδιασμό με συμβατικά CAD. Μοιάζει απλό, ωστόσο τελικά είναι αρκετά σύνθετο, και ο αναλυτικός και συστηματικός τρόπος παρουσίασης στο συγκεκριμένο σεμινάριο θεωρώ ότι βοηθάει πολύ, ακόμα και κάποιον που δεν είχε οποιαδήποτε επαφή με σχετικά προγράμματα, και εξυπηρετεί ως μια πολύ καλή εισαγωγή στο Revit.

46266c3226a708dde7a7ac2cbbb61064

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΞΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ

AutoCAD 2D & 3D Modeling

Εύκολο στην χρήση τόσο σε θεωρητικό όσο και στο πρακτικό μέρος,άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε θέμα υπήρξε απο τους καθηγητές!!
Ιδανικό και για αρχάριους καθώς και για όσους έχουν ξανασχοληθεί.

photo

Angel Pap

AutoCAD 2D Modeling

Εξαιρετικά αποδοτικό σεμινάριο. Μαθαίνεις όσα χρειάζεσαι απλά και αποδοτικά.

unnamed

Daskalakis.Mec.Eng

AutoCAD 2D&3D Modeling

Εργάζομαι ως Βιομηχανικός Σχεδιαστής. Το παρόν σεμινάριο μπορεί να προσφέρει πλήρη εκμάθηση σε έναν αρχάριο που το συναντά πρώτη φορά έως και έναν επαγγελματία, στη δεδομένη περίπτωση εμένα. Μου πρόσφερε αναλυτική κατανόηση των εντολών και του εύρους τους. Η εκπαίδευση του σεμιναρίου, έγινε από μέρους μου για εξοικονόμηση χρόνου σχεδιασμού, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητάς μου μελλοντικά. Σας ευχαριστώ για την επιμόρφωση και την Άριστη συνεργασία σας!

unnamed200

Ioanna P

3Ds Max & Vray

Πολύ βοηθητικά βίντεο. Λύνουν κάθε απορία που μπορεί να προκύψει από την εκμάθηση του προγράμματος.

149791200

Βασίλεια

Vray for Rhino

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την εξυπηρέτηση. Τα μαθήματά σας είναι επεξηγηματικά, εύπεπτα, ευχάριστα, δεν πλατειάζουν και καλύπτουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος αρχάριος που χρειάζεται άμεσα επαγγελματικά αποτελέσματα. Καλή συνέχεια!