Ποιοι είμαστε


Η εταιρία μας δημιουργήθηκε προκειμένου να διεξάγει μαθήματα σε προγράμματα υπολογιστών και κυρίως σε προγράμματα ψηφιακής σχεδίασης. Oι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων μέσω της ιστοσελίδας μας (όποια ημέρα και ώρα), είτε δια ζώσης με φυσική παρουσία καθηγητή στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Αθήνας. Το εκπαιδευτικό μας κέντρο αποτελεί εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Autodesk® φέροντας τον τίτλο 'Autodesk® Authorized Training and Certification Center' παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Οι στόχοι μας


Αποκλειστικός μας στόχος είναι η αποτελεσματική, οικονομική και γρήγορη εκμάθηση των προγραμμάτων. Για να επιτύχουμε τους στόχους μας δίνουμε την δυνατότητα στον κάθε εκπαιδευόμενο να παρακολουθήσει τα μαθήματα προσαρμόζοντας το πρόγραμμά του όπως αυτός επιθυμεί και επιλέγοντας παρακολούθηση στον χώρο μας ή μέσω της ιστοσελίδας μας.

Γιατί να μας επιλέξετε


• Επιλέγετε τον τρόπο εκπαίδευσής σας (Online ή στο εκπαιδευτικό μας κέντρο)
• Ξεκινάτε άμεσα όταν εσείς το θελήσετε
• Τα μαθήματα είναι συμβατά με όλες τις συσκευές (Η/Υ, Laptop, Tablet, Κινητό)
• Για την ποιότητα των μαθημάτων και των Videos (HD & Full HD)
• Για τις οικονομικές τιμές μας
• Είμαστε πιστοποιημένο κέντρο Autodesk
• Για τους έμπειρους εκπαιδευτικούς μας
• Για την γρήγορη εξυπηρέτησή μας

Οι εισηγητές μας


Τριάντος Γεώργιος

Πολιτικός Μηχανικός - Autodesk Certified Instructor (ACI). Ειδίκευση στην εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδικευμένος στη χρήση του Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk 3DsMax, V-Ray For 3DsMax, Vray for Revit, Adobe Photoshop. Πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την παρουσίαση τρισδιάστατων αρχιτεκτονικών μοντέλων με χρήση του πιο πρόσφατου λογισμικού υπολογιστών.

Μανιός Αντώνιος

Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk φέροντας τον τίτλο "Autodesk Certified Instructor" (ACI). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor για μηχανολογικές μελέτες.

Τα δικα σας σχολια

46266c3226a708dde7a7ac2cbbb61064

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΞΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ

AutoCAD 2D & 3D Modeling

Εύκολο στην χρήση τόσο σε θεωρητικό όσο και στο πρακτικό μέρος,άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε θέμα υπήρξε απο τους καθηγητές!!
Ιδανικό και για αρχάριους καθώς και για όσους έχουν ξανασχοληθεί.

photo

Angel Pap

AutoCAD 2D Modeling

Εξαιρετικά αποδοτικό σεμινάριο. Μαθαίνεις όσα χρειάζεσαι απλά και αποδοτικά.

unnamed

Daskalakis.Mec.Eng

AutoCAD 2D&3D Modeling

Εργάζομαι ως Βιομηχανικός Σχεδιαστής. Το παρόν σεμινάριο μπορεί να προσφέρει πλήρη εκμάθηση σε έναν αρχάριο που το συναντά πρώτη φορά έως και έναν επαγγελματία, στη δεδομένη περίπτωση εμένα. Μου πρόσφερε αναλυτική κατανόηση των εντολών και του εύρους τους. Η εκπαίδευση του σεμιναρίου, έγινε από μέρους μου για εξοικονόμηση χρόνου σχεδιασμού, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητάς μου μελλοντικά. Σας ευχαριστώ για την επιμόρφωση και την Άριστη συνεργασία σας!

unnamed200

Ioanna P

3Ds Max & Vray

Πολύ βοηθητικά βίντεο. Λύνουν κάθε απορία που μπορεί να προκύψει από την εκμάθηση του προγράμματος.

149791200

Βασίλεια

Vray for Rhino

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την εξυπηρέτηση. Τα μαθήματά σας είναι επεξηγηματικά, εύπεπτα, ευχάριστα, δεν πλατειάζουν και καλύπτουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος αρχάριος που χρειάζεται άμεσα επαγγελματικά αποτελέσματα. Καλή συνέχεια!

person

Iliana Michailidou

AutoCAD 2D&3D Modeling

“Αναλυτικό, μεθοδικό και αποτελεσματικό! Δεν είχα καμία προηγούμενη εμπειρία με το λογισμικό και μετά την παρακολούθηση των μαθημάτων το χρησιμοποιώ με αυτοπεποίθηση.”

person

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΡΙΣΤΕΛΑ

AutoCAD Advanced

“Γεια σας! Παρακολούθησα το σεμινάριο AutoCAD Advsnced μετά το σεμινάριο AutoCAD 2D Modeling και ήταν αναμφίβολα σωστή επιλογή. Έμαθα χρήσιμες εντολές τις οποίες δε γνώριζα και θα εφαρμόσω σε μελλοντικά μου σχέδια. Τα βίντεο είναι περιεκτικά& κατανοητά και το σχέδιο της τελικής εξέτασης, βατό. Μου αρέσει η συνέπεια της ομάδας του gaelearning. Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη και θα συνεχίσω με το επόμενο σεμινάριο που επέλεξα!”

person

Eirini Argyropoulou

Revit Structure

“Τα online μαθήματα του revit αποτελούν έναν άμεσο, γρηγορο και αποτελεσματικό τρόπο εκμάθησης του λογισμικού. Όλα τα βίντεο είναι ορθά δομημένα, επεξηγηματικά και σε υψηλή ποιότητα. Η παρακολούθηση εξ αποστάσεως δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση πρόβλημα για τυχόν απορίες και προβλήματα διότι η ανταπόκριση των διδασκόντων ήταν πάντα άμεση και ουσιαστική.”

6d46cbc5a73d1e6e147942161190f884

Πέτρος Χρηστιάς

AutoCAD 2D Modeling

“Τα online μαθήματα της GAelearning προσφέρουν ένα επαγγελματικό επίπεδο σπουδών που στοχεύει στη πολύπλευρη γνώση του σπουδαστή έχοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης απο την άνεση του χώρου του. Μια ξεχωριστή εμπειρία για το σχεδιαστικό κλάδο!”

58de88f6d1d232e5b5153a96a1c85933

Vasiliki Katela

Revit Architecture

“Πολύ αναλυτικά και επεξηγηματικά τα μαθήματα, με άμεση ανταπόκριση και βοήθεια σε τυχόν απορίες κατά τη διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων και σε πολύ χαμηλή τιμή, αναλογικά με την προσφορά των υπηρεσιών. Συστήνω ανεπιφύλακτα τα σεμινάρια της GAelearning!”