Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας

Η εκπαίδευση του προσωπικού αποτελεί αναγκαίο παράγοντα για την ανάπτυξή της επιχείρησής σας, καθώς οι  εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες σας ωθούν να προσαρμόζεστε στα νέα δεδομένα.

Εξέλιξη ανθρώπινου δυναμικού

Δώστε τη δυνατότητα στο προσωπικό σας να εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα θα βελτιωθεί και η ανταγωνιστικότητα της επιχείρησή σας.

Ποιότητα Εκπαίδευσης

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες eLearning μέσα από υψηλής ποιότητας (HD & Full HD) εκπαιδευτικά videos, στα οποία κυριαρχεί η λεπτομερής, σαφής και περιεκτική ανάλυση.

Άμεση εξυπηρέτηση

Για οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό έχετε, οι εκπαιδευτικοί μας θα είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσουν μέσω email ή μέσω τηλεφώνου.

Εξοικονομήστε Χρόνο

Από το σύστημα διδασκαλίας που διαθέτουμε, ο  εκπαιδευόμενος παρακολουθεί τα μαθήματα όποια ώρα της ημέρας θέλει, χωρίς να μετακινείται, με αποτέλεσμα να εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο.

Αύξηση της παραγωγικότητας

Η αύξηση της παραγωγικότητας του κάθε εκπαιδευόμενου σε ένα πρόγραμμα H/Y κατ επέκταση αυξάνει και την παραγωγικότητα της επιχείρησή σας.

Εκπαιδευτικό κέντρο Autodesk

Η GAelearning αποτελεί εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk και ο εκπαιδευόμενος με την ολοκλήρωση των μαθημάτων στα προγραμμάτα της Autodesk, λαμβάνει επίσημη πιστοποίηση. 

Χαμηλές τιμές

Σε εμάς θα βρείτε τις καλύτερες τιμές για την εκπαίδευση σας. Συμπληρώστε τη φόρμα στα δεξιά με όλα τα απαραίτητα πεδία προκειμένου να λάβετε μία ειδική προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας