Revit Architecture

Admin bar avatar
(15 κριτικές)
179,00€ 149,00€

Online Μαθήματα Revit Architecture με πιστοποίηση Autodesk®

Στα μαθήματα Revit Architecture θα καλυφθούν όλες οι εντολές για το σχεδιασμό ενός κτιρίου και κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα δείτε διάφορες τεχνικές ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες βάσεις για να φτάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το Revit είναι ένα πρόγραμμα κτιριακού σχεδιασμού που δημιουργήθηκε από την Autodesk για επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κτιριακό σχεδιασμό.

Διαθέτει πρότυπα και ρυθμίσεις για όλους τους κλάδους των μηχανικών που ασχολούνται με την κατασκευή κτιρίων.

Το Revit έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από Αρχιτέκτονες μηχανικούς, Πολιτικούς μηχανικούς, Μηχανολόγους και Ηλεκτρολόγους μηχανικούς.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες μίας BIM (Building Information Modeling) εφαρμογής, σε αντίθεση με τις εφαρμογές CAD, το Revit είναι σε θέση να δημιουργήσει και να ελέγξει δυναμικά τις πληροφορίες ενός εξελιγμένου κτιριακού μοντέλου, επιτρέποντας έτσι σε μία μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Κάθε κτιριακό μοντέλο που δημιουργείται στο Revit αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη μελέτη η οποία είναι αποθηκευμένη σε ένα αρχείο το οποίο αποτελεί μία βάση δεδομένων.

Αυτό διευκολύνει τις αλλαγές στη μελέτη, αφού για κάθε αλλαγή, αυτόματα ενημερώνονται όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της μελέτης.

Για τη δημιουργία φωτορεαλιστικών παρουσιάσεων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ενός Project που έχετε δημιουργήσει στο Revit, χρησιμοποιήστε το Vray for Revit

Παρακολούθηση Σεμιναρίου Revit Architecture

Tα μαθήματα Revit Architecture τα παρακολουθείτε από τον προσωπικό σας υπολογιστή, όσες φορές θέλετε και όποια ώρα της ημέρας, μέσα στην διάρκεια της συνδρομής.

Mαζί με τα μαθήματα  που θα παρακολουθείτε, έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε και τα αντίστοιχα αρχεία ώστε και εσείς να κάνετε πρακτική. (καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα, να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο και να εφαρμόζετε αυτό που μάθατε).

Για τη χρήση των αρχείων εξάσκησης απαιτείται η έκδοση Revit 2017 ή νεότερη. Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς.

Το σεμινάριο Revit Architecture έχει δομηθεί ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Μαθήματα” μπορείτε να παρακολουθήσετε δείγμα μαθήματος και να δείτε όλη την ύλη που θα διδαχθείτε.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Οι  εκπαιδευτικοί της GAelearning, διαθέτουν την εμπειρία και είναι στην διάθεσή σας, ώστε να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε σας απασχολεί.

Πιστοποίηση Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου Revit Architecture θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

Συνοπτικά το Σεμινάριο Revit Architecture

 • 104 υψηλής ποιότητας Videos συνολικής διάρκειας 9 ωρών
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Quiz (70%), λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 105
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 16 Εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 96
 • Εκτιμήσεις Ναι
Admin bar avatar
Πολιτικός Μηχανικός - Autodesk Certified Instructor (ACI). Ειδίκευση στην εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδικευμένος στη χρήση του Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk 3DsMax, V-Ray For 3DsMax, Vray for Revit, Adobe Photoshop. Πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την παρουσίαση τρισδιάστατων αρχιτεκτονικών μοντέλων με χρήση του πιο πρόσφατου λογισμικού υπολογιστών.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

4.8
15 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5 Star
80%
4 Star
20%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

  Ευελιξία, ποιότητα, γνώση!

  Η παρακολούθηση του σεμιναρίου σε προσιτή τιμή, με βάση το προσωπικό μου πρόγραμμα, on-line και με απόκτηση πιστοποίησης από την Autodesk ήταν τα κίνητρά μου, προκειμένου να παρακολουθήσω τα μαθήματα. Πολύ καλή οργάνωση, επαρκής γνώση, ευχάριστα και ξεκούραστα μαθήματα, μεταδοτικότητα.

  Konstantina Kartsonaki

  Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου ήταν πολύ καλά δομημένες και αρκετά αναλυτικές. Ιδιαίτερα χρήσιμο σεμινάριο για κάποιον που είναι αρχάριος. Σημαντικό επίσης πλεονέκτημα το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να το παρακολουθεί βάσει του διαθέσιμου χρόνου που διαθέτει.

  καλά δομημένη πλατφόρμα για σύντομο online πρόγραμμα

  Η δυνατότητα παρακολούθησης των videos online όποτε και όσο θέλουμε, δίνει τη δυνατότητα να αφομοιωθεί η ύλη. Ο καθηγητής ήταν επεξηγηματικός, που αν κάποιος έχει εμπειρία από CAD προγράμματα δύσκολα θα έχει απορίες. Βοηθάνε τα αρχεία εξάσκησης. Επίσης πολύ οικονομικό.

  Ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσεις ένα καινούριο πρόγραμμα!

  Η δυνατότητα να οργανώνεις την παρακολούθηση των μαθημάτων με βάση τον προσωπικό σου χρόνο, ήταν το αρχικό κίνητρο για την παρακολούθηση των συγκεκριμένων μαθημάτων. Στη διάρκεια των μαθημάτων βρήκα τα μαθήματα πολύ σωστά δομημένα, αναλυτικά και κατανοητά, ενώ η υποστήριξη σε συγκεκριμένες απορίες επί των μαθημάτων ήταν άμεση και με μεγάλη προθυμία. Το πρόγραμμα είναι πολύ ενδιαφέρον με πολλές δυνατότες. Καλή αρχή σε όσους το επιλέξουν!

  Πολύ καλή ποιότητα μαθημάτων

  Ήταν μια ευχάριστη και ταυτόχρονα πολύ ποιοτική μέθοδος εκμάθησης. Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι οτι μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα όποτε μπορείς, χωρίς άγχος καθώς η διάρκεια της συνδρομής είναι υπεραρκετή.Τέλος, η εξυπηρέτηση σε ότι απορίες προέκυψαν στην διάρκεια του προγράμματος ήταν πολύ γρήγορη( συνήθως μέσα σε λεπτά ερχόταν η απάντηση) και ουσιαστική.

179,00€ 149,00€