Revit Architecture

Admin bar avatar
(21 κριτικές)
179,00€ 149,00€
revit-arch

Μαθήματα Revit Architecture με πιστοποίηση Autodesk®

Στα μαθήματα Revit Architecture θα καλυφθούν όλες οι εντολές για το σχεδιασμό ενός κτιρίου και κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα δείτε διάφορες τεχνικές ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες βάσεις για να φτάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το Revit είναι ένα πρόγραμμα κτιριακού σχεδιασμού που δημιουργήθηκε από την Autodesk για επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κτιριακό σχεδιασμό.

Διαθέτει πρότυπα και ρυθμίσεις για όλους τους κλάδους των μηχανικών που ασχολούνται με την κατασκευή κτιρίων.

Το Revit έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από Αρχιτέκτονες μηχανικούς, Πολιτικούς μηχανικούς, Μηχανολόγους και Ηλεκτρολόγους μηχανικούς.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες μίας BIM (Building Information Modeling) εφαρμογής, σε αντίθεση με τις εφαρμογές CAD, το Revit είναι σε θέση να δημιουργήσει και να ελέγξει δυναμικά τις πληροφορίες ενός εξελιγμένου κτιριακού μοντέλου, επιτρέποντας έτσι σε μία μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Κάθε κτιριακό μοντέλο που δημιουργείται στο Revit αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη μελέτη η οποία είναι αποθηκευμένη σε ένα αρχείο το οποίο αποτελεί μία βάση δεδομένων.

Αυτό διευκολύνει τις αλλαγές στη μελέτη, αφού για κάθε αλλαγή, αυτόματα ενημερώνονται όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της μελέτης.

Για τη δημιουργία φωτορεαλιστικών παρουσιάσεων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ενός Project που έχετε δημιουργήσει στο Revit, χρησιμοποιήστε το Vray for Revit

Παρακολούθηση Σεμιναρίου Revit Architecture

Tα μαθήματα Revit Architecture τα παρακολουθείτε από τον προσωπικό σας υπολογιστή, έχετε πρόσβαση στα μαθήματα 24 ώρες το 24ωρο και μπορείτε να τα δείτε όσες φορές θέλετε μέσα στην διάρκεια της συνδρομής (16 εβδομάδες).

Mαζί με τα μαθήματα  που θα παρακολουθείτε, έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε και τα αντίστοιχα αρχεία ώστε και εσείς να κάνετε πρακτική. (καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα, να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο και να εφαρμόζετε αυτό που μάθατε).Για τη χρήση των αρχείων εξάσκησης απαιτείται η έκδοση Revit 2017 ή νεότερη.

Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς.

Το σεμινάριο Revit Architecture έχει δομηθεί ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Μαθήματα” μπορείτε να παρακολουθήσετε δείγμα μαθήματος και να δείτε όλη την ύλη που θα διδαχθείτε.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Οι  εκπαιδευτικοί της GAelearning, διαθέτουν την εμπειρία και είναι στην διάθεσή σας, ώστε να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε σας απασχολεί.

Πιστοποίηση Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου Revit Architecture θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

Συνοπτικά το Σεμινάριο Revit Architecture

 • 104 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Quiz (70%), λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 106
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 16 Εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 166
 • Εκτιμήσεις Ναι
Πολιτικός Μηχανικός - Autodesk Certified Instructor (ACI). Ειδίκευση στην εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδικευμένος στη χρήση του Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk 3DsMax, V-Ray For 3DsMax, Vray for Revit, Adobe Photoshop. Πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την παρουσίαση τρισδιάστατων αρχιτεκτονικών μοντέλων με χρήση του πιο πρόσφατου λογισμικού υπολογιστών.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

4.9
21 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
86%
4
14%
3
0%
2
0%
1
0%

  Φοβερό σεμινάριο!!

  Τα μαθήματα είναι τόσο αναλυτικά που κάνουν τη διαδικασία εκμάθησης του προγράμματος πολύ απλή ακόμα και για αρχάριους. Το πρόγραμμα παρακολουθήσεων ήταν ευέλικτο (σημαντικό ειδικά εάν σπουδάζεις ή/και εργάζεσαι παράλληλα). Η εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ήταν εξαιρετική, η επίλυση αποριών άμεση και ο καθηγητής πάρα πολύ συνεργάσιμος!

  Αξίζει

  Πολύ σωστά δομημένο και πλήρως επεξηγηματικό σε όλη τη διάρκεια των βίντεο, αυτό έκανε την εμπειρία της μάθησης πολύ ευχάριστη και χωρίς δυσκολίες κατανόησης των εργαλείων και των εντολών του προγράμματος.

  Ένα πλήρες και πολύ καλά δομημένο σεμινάριο με σίγουρα αποτελέσματα!

  Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι υπερπλήρες, καθώς αναλύονται σχεδόν όλες οι εντολές που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς στο revit! Επίσης ο τρόπος δόμησης των μαθημάτων (σειρά, χωρισμός ενοτήτων) είναι θεωρώ ο καλύτερος δυνατός, με αποτέλεσμα να αφομοιώνονται οι γνώσεις γρήγορα και σχετικά εύκολα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Αν μπορούσα να προτείνω κάτι, θα ήταν να ενταχθεί στα μαθήματα και ένα κεφάλαιο ακόμα, με εργαλεία διαχείρισης έργων (χρονικού προγραμματισμού έργου, κοστολόγηση-δημιουργία προυπολογισμού έργου, δημιουργία προμετρήσεων κτλ)

  Αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη

  Πολύ καλό το ότι το παρακολουθείς όταν θες και όπου θες. Τα βίντεο ήταν σε υψηλή ανάλυση και ο καθηγητής μιλούσε όσο γρήγορα ή αργά χρειαζόταν ώστε να μην κουράζεσαι εύκολα. Πολύ καλή τιμή και πιστοποίηση.

  Σωστή, γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση!!

  Πολύ εύκολο, κατανοητό και σύγχρονο περιβάλλον εκμάθησης. Τα βίντεο είναι πολύ αναλυτικά για να μπορεί και ένας αρχάριος χωρίς κάποια εμπειρία να τα κατανοήσει πλήρως. Σε απορίες που υπάρχουν γραπτές ή τηλεφωνικές ο καθηγητής απαντάει κατευθείαν με ευγένεια και ακόμα πιο αναλυτικά για να σου λυθούν όλες οι απορίες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτά γιατί μόλις τελειώσεις τα μαθήματα είσαι έτοιμος να εκπονήσεις μελέτες στο revit!

179,00€ 149,00€