Revit Architecture

Admin bar avatar
(26 κριτικές)
179,00€ 149,00€

revit-arch

Μαθήματα Revit Architecture με πιστοποίηση Autodesk®

Στα μαθήματα Revit Architecture θα καλυφθούν όλες οι εντολές για το σχεδιασμό ενός κτιρίου και κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα δείτε διάφορες τεχνικές ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες βάσεις για να φτάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το Revit είναι ένα πρόγραμμα κτιριακού σχεδιασμού που δημιουργήθηκε από την Autodesk για επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κτιριακό σχεδιασμό.

Διαθέτει πρότυπα και ρυθμίσεις για όλους τους κλάδους των μηχανικών που ασχολούνται με την κατασκευή κτιρίων.

Το Revit έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από Αρχιτέκτονες μηχανικούς, Πολιτικούς μηχανικούς, Μηχανολόγους και Ηλεκτρολόγους μηχανικούς.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες μίας BIM (Building Information Modeling) εφαρμογής, σε αντίθεση με τις εφαρμογές CAD, το Revit είναι σε θέση να δημιουργήσει και να ελέγξει δυναμικά τις πληροφορίες ενός εξελιγμένου κτιριακού μοντέλου, επιτρέποντας έτσι σε μία μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Κάθε κτιριακό μοντέλο που δημιουργείται στο Revit αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη μελέτη η οποία είναι αποθηκευμένη σε ένα αρχείο το οποίο αποτελεί μία βάση δεδομένων.

Αυτό διευκολύνει τις αλλαγές στη μελέτη, αφού για κάθε αλλαγή, αυτόματα ενημερώνονται όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της μελέτης.

Για τη δημιουργία φωτορεαλιστικών παρουσιάσεων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ενός Project που έχετε δημιουργήσει στο Revit, χρησιμοποιήστε το Vray for Revit

Παρακολούθηση Σεμιναρίου Revit Architecture

Tα μαθήματα Revit Architecture τα παρακολουθείτε από τον προσωπικό σας υπολογιστή, έχετε πρόσβαση στα μαθήματα 24 ώρες το 24ωρο και μπορείτε να τα δείτε όσες φορές θέλετε μέσα στην διάρκεια της συνδρομής (16 εβδομάδες).

Mαζί με τα μαθήματα που θα παρακολουθείτε, έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε και τα αντίστοιχα αρχεία ώστε και εσείς να κάνετε πρακτική. (καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα, να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο και να εφαρμόζετε αυτό που μάθατε).Για τη χρήση των αρχείων εξάσκησης απαιτείται η έκδοση Revit 2017 ή νεότερη.

Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς.

Το σεμινάριο Revit Architecture έχει δομηθεί ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Μαθήματα” μπορείτε να παρακολουθήσετε δείγμα μαθήματος και να δείτε όλη την ύλη που θα διδαχθείτε.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Υποστήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργείται κατά την διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων, θα επικοινωνείτε απευθείας με τους εκπαιδευτικούς μας, μέσω email, τηλεφώνου ή TeamViewer ώστε να σας λύνουν οποιαδήποτε απορία την ίδια στιγμή. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι διαθέσιμοι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Λογισμικό Revit

Στην περίπτωση που δεν έχετε το λογισμικό, η εταιρία μας ως εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Autodesk σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εκπαιδευτική έκδοση του προγράμματος συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους που παρέχει η Autodesk. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να κάνετε πρακτική με τα αρχεία που σας δίνονται.

Πιστοποίηση Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου Revit Architecture θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

Εγγύηση Διδάκτρων και Παροχών

Διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς σας.

Συνοπτικά το Σεμινάριο Revit Architecture

 • 104 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την δημιουργία του σχεδίου, λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 109
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 16 Εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 358
 • Εκτιμήσεις Ναι
Πολιτικός Μηχανικός - Autodesk Certified Instructor (ACI). Ειδίκευση στην εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδικευμένος στη χρήση του Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk 3DsMax, V-Ray For 3DsMax, Vray for Revit, Adobe Photoshop. Πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την παρουσίαση τρισδιάστατων αρχιτεκτονικών μοντέλων με χρήση του πιο πρόσφατου λογισμικού υπολογιστών.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

4.8
26 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
85%
4
15%
3
0%
2
0%
1
0%

  Μια καλή και ισορροπημένη εισαγωγή στο Revit

  Το πρόγραμμα αξίζει φουλ, καμία σχέση με το σχεδιασμό με συμβατικά CAD. Μοιάζει απλό, ωστόσο τελικά είναι αρκετά σύνθετο, και ο αναλυτικός και συστηματικός τρόπος παρουσίασης στο συγκεκριμένο σεμινάριο θεωρώ ότι βοηθάει πολύ, ακόμα και κάποιον που δεν είχε οποιαδήποτε επαφή με σχετικά προγράμματα, και εξυπηρετεί ως μια πολύ καλή εισαγωγή στο Revit.

  Εξαιρετικο Και Υπεραναλυτικο!

  Αξιζει φουλ , τα βιντεο ειναι σωστα δομημενα και πληρως αναλυτικα . Σημερα πηρα και την πιστοποιηση μου 06/04/2022. Τα βιντεο ειναι τοσο αναλυτικα που δεν ειχα καμια απορια. Οποτε χρειαστηκα την εξυπηρετηση ηταν παντα εκει ωστε να βοηθησουν και παντα ευγενικοι . Αν θελετε να μαθετε Revit σωστα αλλα και ευκολα αξιζει να το παρακολουθησετε (Φοιτητης Αρχιτεκτονικης)

  Tο συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι πλήρες και πολύ σωστά δομημένο. Αναλύονται όλες οι εντολές του προγράμματος, τα βίντεο είναι απολύτως επεξηγηματικά και επίσης παρέχεται το e-book με καταγεγραμμένες όλες τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στα βίντεο, καθώς και εικόνες από όλα τα βήματα των εντολών που πρέπει να ακολουθήσει κανείς. Το πρόγραμμα παρακολούθησης είναι απολύτως ευέλικτο και πιστεύω ότι ο χρόνος, που σου δίνεται για να το ολοκληρώσεις, είναι υπερ-αρκετός.

  Πλήρες και πολύ καλά δομημένο σεμινάριο.

  Καλά δομημένο σεμινάριο με κατανοητά video για να μάθεις να δουλεύεις με το Revit σε ένα καλό επίπεδο. Ο καθηγητής πρόθυμος να βοηθήσει στις απορίες που δημιουργούνται.

  Εξαιρετικό σεμινάριο!!!

  Όλα τα μαθήματα είναι πολύ σωστά δομημένα και με τα κατάλληλα επεξηγηματικά βίντεο! Μπορεί πολύ εύκολα ο οποιοσδήποτε να τα κατανοήσει και να τα μάθει ώστε να τα εφαρμόσει στο δικό του πεδίο επαγγελματικής δραστηριότητας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον διδάσκοντα του σεμιναρίου κ. Γιώργο Τριάντο, ο οποίος με υπομονή απαντάει σε όλα τα ερωτηματικά που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια των μαθημάτων. Με το πέρας του σεμιναρίου μπορεί ο εκπαιδευόμενος να προχωρήσει κατευθείαν στην εκπόνηση των δικών του μελετών, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Αν ψάχνετε κάποιο πρόγραμμα ΒΙΜ για να σας βοηθήσει στην δουλειά σας, σίγουρα το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ότι πιο εύκολο και γρήγορο και το συστήνω ανεπιφύλακτα! Ευχαριστώ και πάλι!

179,00€ 149,00€