AutoCAD 3D Modeling (2022)

Admin bar avatar
(6 κριτικές)
169,00€ 139,00€

autocad3d

Σεμινάριο AutoCAD 3D με πιστοποίηση Autodesk®

Το AutoCAD είναι μία εμπορική εφαρμογή που εγκαθίσταται στον υπολογιστή και επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει με ακρίβεια σχέδια δύο και τριών διαστάσεων που χρησιμοποιούνται στον κατασκευαστικό και βιομηχανικό τομέα.

Οι χρήστες που μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν το AutoCAD μπορούν να δημιουργήσουν σχέδια και να τα εκτυπώσουν σε συγκεκριμένη κλίμακα.

Τα σχέδια αυτά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού, για το σχεδιασμό ηλεκτρoλογικών κυκλωμάτων και το σχεδιασμό κτιρίων.

Έτσι, κάθε μηχανικός ή σχεδιαστής μπορεί να αναλάβει έργα τα οποία συμπεριλαμβάνουν δημιουργία βιομηχανικών και αρχιτεκτονικών σχεδίων.

Eπιτρέποντας έτσι σε μία μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε λιγότερο χρόνο.

Χρησιμοποιείτε κυρίως για δυσδιάστατο σχεδιασμό παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρέχει στους χρήστες πολύ χρήσιμες εντολές και τρισδιάστατου σχεδιασμού.

Παρακολούθηση Σεμιναρίου AutoCAD 3D

Στο σεμινάριο AutoCAD 3D με πιστοποίηση Autodesk® που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές, videos με παραδείγματα σχεδιασμού 3D αντικειμένων και το ebook AutoCAd 3D, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε τα σχέδιά σας, με ευκολία και άνεση.

Θα μπορείτε δηλαδή να συνδυάσετε όλες τις εντολές του AutoCAD και να δημιουργήσετε δισδιάστατα και τρισδιάστατα μοντέλα κτιρίων, μηχανολογικών αντικειμένων, επίπλων καθώς και αντικειμένων βιομηχανικού σχεδιασμού.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν όλες αυτές τις δυνατότητες του AutoCAD, θα μπορείτε να δημιουργείτε τα μοντέλα σας αναλυτικά, παρουσιάζοντάς τα με διαστασιολογημένες κατόψεις, όψεις και τομές, μαζί με το τρισδιάστατο προοπτικό. Έτσι θα είναι καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη η παρουσίαση των σχεδίων σας, σε έναν πελάτη ή σε έναν κατασκευαστή.

Τα μαθήματα τα παρακολουθείτε από τον υπολογιστή σας, όσες φορές θέλετε και όποια ώρα της ημέρας θέλετε, μέσα στο διάστημα των 16 εβδομάδων.

Υπάρχουν επίσης τα αρχεία που επεξεργαζόμαστε στα videos, έτσι ώστε να μπορείτε να τα κατεβάσετε και να κάνετε την πρακτική σας.

Καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα ή μαθαίνετε μία εντολή να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο και να εφαρμόζετε αυτό που μάθατε.

Το σεμινάριο αυτό έχει δομηθεί ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Μαθήματα” μπορείτε να παρακολουθήσετε δείγμα μαθήματος. Επίσης μπορείτε να δείτε όλη την ύλη του σεμιναρίου.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Υποστήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργείται κατά την διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων, θα επικοινωνείτε απευθείας με τους εκπαιδευτικούς μας, μέσω email, τηλεφώνου ή TeamViewer ώστε να σας λύνουν οποιαδήποτε απορία την ίδια στιγμή. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι διαθέσιμοι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Λογισμικό AutoCAD

Στην περίπτωση που δεν έχετε το λογισμικό, η εταιρία μας ως εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Autodesk σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εκπαιδευτική έκδοση του προγράμματος συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους που παρέχει η Autodesk. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να κάνετε πρακτική με τα αρχεία που σας δίνονται.

Πιστοποίηση Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου AutoCAD 3D Modeling θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

Εγγύηση Διδάκτρων και Παροχών

Διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς σας.

Συνοπτικά το Σεμινάριο

 • 40 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • περιλαμβάνεται το ebook AutoCAD 3D σε μορφή PDF (99 σελίδων), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την δημιουργία του τελικού σχεδίου λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 49
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 16 εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 76
 • Εκτιμήσεις Ναι
Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk φέροντας τον τίτλο "Autodesk Certified Instructor" (ACI). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor για μηχανολογικές μελέτες.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

4.8
6 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
83%
4
17%
3
0%
2
0%
1
0%

  3D AutoCad

  Εξαιρετικό μάθημα με αναλυτικά και επεξηγηματικά παραδείγματα και οδηγίες. Η παρακολούθηση γίνεται χωρίς δυσκολία και χωρίς άγχος χρόνου γιατι η διάρκεια συνδρομής ειναι υπεραρκετή Το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη Ευχαρίστως θα παρακολουθούσα και κάποιο άλλο σεμινάριο Oλα ήταν υπέροχα και σας ευχαριστώ πολύ

  Autocad 3d

  Εξαιρετικό σεμινάριο. Τα βίντεο είναι to the point, χωρίς βαρετά σημεία, η ύλη καλύπτει σε ικανοποιητικό επίπεδο το πρόγραμμα και οι καθηγητές εξυπηρετικότατοι. Να σημειώσω επίσης ότι είναι εξαιρετικό να μπορείς σε τόσο οικονομική τιμή να παρακολουθείς σοβαρά σεμινάρια και μάλιστα με πιστοποίηση παρακολούθησης online με τον δικό σου ρυθμό και πρόγραμμα. Θα κάνω σίγουρα και κάποιο ακόμα σεμινάριο από την GA eLearning.

  Autocad 3D

  Ένα καταπληκτικό εργαλείο άρτια ενημερωτικό και με βοήθησε πάρα πολύ.Σας ευχαριστώ πολύ.

  Όλα ήταν τέλεια !!

  Όλα ήταν τέλεια !!

  Autocad 3D

  Πολύ καλό σεμινάριο όπως και το AutoCAD 2D. Πιστεύω πως επιτυγχάνεται ο στόχος της GΑelearning γρήγορη, μεθοδική, οικονομική εκμάθηση προγραμμάτων όπως επίσης άμεση βοήθεια από τους εκπαιδευτικούς σε οποιαδήποτε τυχόν απορία. Ευχαρίστως θα ξανά παρακολουθούσα κάποιο σεμινάριο αν χρειαστεί στο μέλλον.

169,00€ 139,00€