Σεμινάριο Rhino 3D

Admin bar avatar
(9 κριτικές)
179,00€ 149,00€

Μαθήματα Rhino 3D

Το πρόγραμμα Rhinoceros ή όπως συνήθως αναφέρεται (Rhino 3D), αποτελεί μία εμπορική εφαρμογή τρισδιάστατης μοντελοποιήσης CAD.

Η γεωμετρία που χρησιμοποιεί το Rhino είναι βασισμένη στην μαθηματική γεωμετρία Nurbs, η οποία επικεντρώνετε στην ακριβή μαθηματική αναπαράσταση των καμπυλών και των επιφανειών.

Το Rhino 3D χρησιμοποιείται συνήθως για βιομηχανικό σχεδιασμό, αρχιτεκτονικό, ναυπηγικό και για σχεδιασμό κοσμημάτων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εισαγωγή και την εξαγωγή σχεδίων από ή προς άλλα λογισμικά, όπως το AutoCAD, το Revit, το 3dsMax και άλλα.

Για τον σχεδιασμό, το Rhino παρέχει μία πληθώρα εντολών για την δημιουργία και επεξεργασία γραμμών.

Oι γραμμές αυτές θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία κατόψεων ή θα αποτελέσουν την βάση για την δημιουργία τρισδιάστατων αντικειμένων.

Αυτό που κάνει το Rhino ξεχωριστό είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει σύνθετα αντικείμενα με όλες τις λεπτομέρειες τους, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (όπως θα αντιληφθείτε και στα μαθήματα Rhino).

Παρακολούθηση Σεμιναρίου Rhino

Στα μαθήματα Rhino που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές που θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε τα σχέδιά σας, όπως σας ζητηθούν.

Υπάρχουν επίσης και τα αρχεία που επεξεργαζόμαστε στα videos, έτσι ώστε να μπορείτε να τα κατεβάσετε και να κάνετε την πρακτική σας.

Καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα ή μαθαίνετε μία εντολή, να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο και να εφαρμόζετε αυτό που μάθατε.

Το σεμινάριο Rhino έχει δομηθεί ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Μαθήματα” μπορείτε να παρακολουθήσετε δείγμα μαθήματος. Επίσης μπορείτε να δείτε όλη την ύλη του σεμιναρίου.

Υποστήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργείται κατά την διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων, θα επικοινωνείτε απευθείας με τους εκπαιδευτικούς μας, μέσω email, τηλεφώνου ή TeamViewer ώστε να σας λύνουν οποιαδήποτε απορία την ίδια στιγμή. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι διαθέσιμοι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Συνοπτικά το Σεμινάριο Rhino

 • 75 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την δημιουργία του σχεδίου που υπάρχει στο τέλος λαμβάνετε βεβαίωση παρακολούθησης.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 77
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 16 εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 116
 • Εκτιμήσεις Ναι
Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk φέροντας τον τίτλο "Autodesk Certified Instructor" (ACI). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor για μηχανολογικές μελέτες.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

4.9
9 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
89%
4
11%
3
0%
2
0%
1
0%

  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!

  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!

  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!

  Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη τόσο με την ποιότητα και οργάνωση των μαθημάτων , όσο και με την άμεση ανταπόκριση της ομάδας galearning σε οποιαδήποτε απορία και κώλυμα που αντιμετώπισα .

  Άρτια δομημένη προσέγγιση και οργανωμένη δουλειά

  Άρτια δομημένη προσέγγιση και οργανωμένη δουλειά! Τα βίντεο είναι απόλυτα κατανοητά και σε βοηθούν να αντιληφθείς ουσιαστικά την φιλοσοφία του σχεδιαστικού προγράμματος και τελικά να επιλέγεις με σωστή κρίση την κάθε σχεδιαστική εντολή. Έχοντας παρακολουθήσει κι άλλα μαθήματα 3d σχεδιασμού, συμπεραίνω οτι το GA Learning έχει τον πιο ουσιαστικό τρόπο εκμαθησης! Σιγουρα, θα επιλέξω και άλλο σχεδιαστικό προγραμμα! Γιώργο και Αντώνη συγχαρητηρια!

  Όλα με τη σειρά

  Αυτό που μου άρεσε στο σεμινάριο του Rhino είναι η σειρά των μαθημάτων που το κάνει εξαιρετικό. Για ένα χρήστη που ξεκινάει τώρα με την εκμάθηση του προγράμματος είναι το ιδανικό σεμινάριο.

  Πολύ καλή δουλειά

  Πολυ ωραία βίντεο με βοήθησαν να ανεβώ επίπεδο στο Rhino είναι πολύ κάλο και για έναν που ξεκινάει τώρα το πρόγραμμα

179,00€ 149,00€