Autodesk Inventor

Admin bar avatar
(11 κριτικές)
200,00€ 149,00€

inventor

Μαθήματα Inventor με πιστοποίηση Autodesk®

Στα μαθήματα Inventor θα καλυφθούν όλες οι εντολές σχεδιασμού και διάφορες τεχνικές ώστε να φτάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

To Inventor είναι μία εφαρμογή τρισδιάστατης μοντελοποίησης, που χρησιμοποιείτε κυρίως στον βιομηχανικό τομέα.

Οι χρήστες που μαθαίνουν το Inventor μπορούν να δημιουργήσουν (parts), (assemblies), (drawings) και (presentations).

Τα μαθήματα Inventor έχουν δημιουργηθεί για τους χρήστες που θέλουν να μάθουν να χειρίζονται το πρόγραμμα και δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με αυτό.

Ολοκληρώνοντας με τα μαθήματα θα είστε σε θέση να δημιουργείτε δικά σας αντικείμενα, να τα συναρμολογείτε, να δημιουργείτε το σχέδιο και να τα παρουσιάζετε.

Παρακολούθηση Μαθημάτων Inventor

Tα μαθήματα Inventor τα παρακολουθείτε από τον προσωπικό σας υπολογιστή, έχετε πρόσβαση στα μαθήματα 24 ώρες το 24ωρο και μπορείτε να τα δείτε όσες φορές θέλετε μέσα στην διάρκεια της συνδρομής (16 εβδομάδες).

Mαζί με τα μαθήματα που θα παρακολουθείτε έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε και τα αντίστοιχα αρχεία ώστε και εσείς να κάνετε πρακτική πάνω σε αυτά (καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα ή μαθαίνετε μία εντολή να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο).

Με τον τρόπο αυτό θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς.

Το σεμινάριο Inventor έχει δομηθεί ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Για να παρακολουθήσετε την ύλη αλλά και δείγμα μαθημάτων μεταβείτε στην καρτέλα “Μαθήματα“.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Υποστήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργείται κατά την διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων, θα επικοινωνείτε απευθείας με τους εκπαιδευτικούς μας, μέσω email, τηλεφώνου ή TeamViewer ώστε να σας λύνουν οποιαδήποτε απορία την ίδια στιγμή. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι διαθέσιμοι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Λογισμικό Inventor

Στην περίπτωση που δεν έχετε το λογισμικό, η εταιρία μας ως εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Autodesk σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εκπαιδευτική έκδοση του προγράμματος συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους που παρέχει η Autodesk. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να κάνετε πρακτική με τα αρχεία που σας δίνονται.

Πιστοποίηση Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου AutoCAD 2D & 3D θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

 

Εγγύηση Διδάκτρων και Παροχών

Διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς σας.

Συνοπτικά το Σεμινάριο

 • 71 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • περιλαμβάνεται το ebook Inventor σε μορφή PDF (177 σελίδων), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την δημιουργία του σχεδίου, λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 80
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 16 εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 107
 • Εκτιμήσεις Ναι
Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk φέροντας τον τίτλο "Autodesk Certified Instructor" (ACI). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor για μηχανολογικές μελέτες.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

5
11 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!

  Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη τόσο με την ποιότητα και οργάνωση των μαθημάτων , όσο και με την άμεση ανταπόκριση της ομάδας galearning σε οποιαδήποτε απορία και κώλυμα που αντιμετώπισα .

  Γρήγορο & κατανοητό

  Ένα καλά δομημένο σεμινάριο. Αναφέρθηκε σε όλα τα βασικά σημεία του προγράμματος με σύντομο και κατανοητό τρόπο.

  Εξαιρετικό - απλό και κατανοητό.

  Ξεκίνησα αρχές Φεβρουαρίου του 2019 με τα on line μαθήματα. Τώρα σχεδόν στο τέλος Μαΐου, έχω φτάσει στο σημείο να βγάζω ολοκληρωμένα τρισδιάστατα σχέδια. Ότι και αν χρειάστηκα από βοήθεια την είχα άμεσα. Εξαιρετικό σεμινάριο, πολύ απλό, με σωστή σειρά και απόλυτα κατανοητό σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ πολύ.

  Σεμινάριο Autodesk Inventor

  Πολύ καλά δομημένο και ολοκληρωμένο σεμνάριο Inventor. Κατάλληλο και για αρχάριους. Απόλυτα ικανοποιημένος.

  Αρκετά Κατανοητό

  Αναλυτική επεξήγηση των ενοτήτων του Inventor.Εξαιρετικά χρήσιμο ακόμα και για άτομα που ξεκινάνε χωρίς καμία προηγούμενη γνώση.Πολύ καλή ποιότητα ήχου-εικόνας.

200,00€ 149,00€