AutoCAD 2D Modeling

Admin bar avatar
(19 κριτικές)
179,00€ 139,00€
autocad

Μαθήματα AutoCAD 2D με πιστοποίηση Autodesk®

Στα σεμινάρια AutoCAD που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές που θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε τα σχέδιά σας με ευκολία και άνεση.

Το AutoCAD είναι  μία εμπορική εφαρμογή που εγκαθίσταται στον υπολογιστή και επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει με ακρίβεια σχέδια δύο και τριών διαστάσεων που χρησιμοποιούνται στον κατασκευαστικό και βιομηχανικό τομέα.

Οι χρήστες  που μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν το AutoCAD μπορούν να δημιουργήσουν σχέδια και να τα εκτυπώσουν σε συγκεκριμένη κλίμακα. Τα σχέδια αυτά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού, για το σχεδιασμό ηλεκτρoλογικών κυκλωμάτων και το σχεδιασμό κτιρίων.

Έτσι, με επαρκή γνώση του AutoCAD, κάθε μηχανικός ή σχεδιαστής μπορεί να αναλάβει έργα τα οποία συμπεριλαμβάνουν δημιουργία βιομηχανικών και αρχιτεκτονικών σχεδίων. Eπιτρέποντας έτσι σε μία μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε λιγότερο χρόνο.

Χρησιμοποιείτε κυρίως για δυσδιάστατο σχεδιασμό παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρέχει στους χρήστες πολύ χρήσιμες εντολές και τρισδιάστατου σχεδιασμού.

Το AutoCAD απευθείνεται σε Μηχανολόγους μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Ηλεκτρολόγους, Τοπογράφους, Πολιτικούς μηχανικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει να σχεδιάζει σε 2 και 3 διαστάσεις.

Παρακολούθηση Σεμιναρίου AutoCAD 2D

Στο σεμινάριο AutoCAD 2D με πιστοποίηση Autodesk® που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές, videos με παραδείγματα σχεδιασμού 2D αντικειμένων και το ebook σημειώσεων.

Αυτό γίνεται για να μπορείτε να συνδυάσετε όλες τις εντολές και να δημιουργήσετε κατόψεις, μηχανολογικά, ηλεκτρολογικά και βιομηχανικά σχέδια.

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του AutoCAD, θα μπορείτε να δημιουργείτε αναλυτικά σχέδια, παρουσιάζοντάς τα με τις κατάλληλες διαστάσεις, όψεις και τομές.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση των σχεδίων σας, σε έναν πελάτη ή σε έναν κατασκευαστή.

Τα μαθήματα τα παρακολουθείτε από τον υπολογιστή σας, όσες φορές και όποια ώρα θέλετε, μέσα στο διάστημα των 16 εβδομάδων.

Υπάρχουν επίσης τα αρχεία που επεξεργαζόμαστε στα videos, έτσι ώστε να μπορείτε να τα κατεβάσετε και να κάνετε την πρακτική σας.

Καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο, ώστε να κάνετε πρακτική.

Το σεμινάριο έχει δομηθεί έτσι ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί της GAelearning είναι στην διάθεσή σας, ώστε να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε σας απασχολεί.

Πιστοποίηση Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου AutoCAD 2D Modeling θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

Συνοπτικά το Σεμινάριο

 • 62 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • περιλαμβάνεται το ebook AutoCAD 2D σε μορφή PDF (183 σελίδων), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Quiz (70%), αλλά και την δημιουργία του σχεδίου, λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 66
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 16 εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 216
 • Εκτιμήσεις Ναι
Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk φέροντας τον τίτλο "Autodesk Certified Instructor" (ACI). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor για μηχανολογικές μελέτες.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

4.9
19 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
89%
4
11%
3
0%
2
0%
1
0%

  Autocad 2D

  Καταπληκτική εμπειρία, τα μαθήματα ήταν αναλυτικότατα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην παρακολούθηση. Πιστεύω πως απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα χρήστη! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.

  Autocad 2D

  Εύκολα και πολύ κατανοητά βίντεο ακόμα και αν δεν έχεις καμία γνώση πάνω στο Autocad. Εξηγεί πολύ αναλυτικά κάθε εντολή του Αutocad και μετά είναι εύκολο να κάνεις το ίδιο (βοηθάνε και τα αρχεία που υπάρχουν για να κατεβάσεις).

 • Admin bar avatar

  AutoCAD 2D Modeling

  Άριστο σεμινάριο, κατάλληλο και για αρχάριους και πολύ καλό οργανωμένο για παρακολούθηση εξ αποστάσεως!! Τα videos ήταν πολύ κατανοητά και σου δίνεται και η ευκαιρία να τα ξαναδείς όσες φορές. Επίσης το χρονικό περιθώριο που έχεις για να ολοκληρώσεις το σεμινάριο φτάνει και περισσεύει. Άμεση εξυπηρέτηση και σε ότι απορία είχα αμέσως μου απαντούσαν. Πολυ καλός καθηγητής και κατανοητός. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν και τους αρέσει το σχέδιο να μην διστάσουν και να το παρακολουθήσουν .Αξίζει !! Σας ευχαριστώ πολύ.

  autocad 2d modeling

  Πάρα πολύ καλό σεμινάριο!Τα videos ήταν πολύ κατανοητά και καλής ευκρίνειας..Η εξυπηρέτηση και σε ότι χρειάστηκα ήταν άμεση!!ΠΟΛΥ καλός καθηγητής!Προσιτές τιμές για το επίπεδο των σεμιναρίων τα οποία είναι πάρα πολύ χρήσιμα για όποιον θέλει να μάθει το πρόγραμμα εύκολα και γρήγορα από το σπίτι του.Η τελική εξέταση απλή....Το προτείνω σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθουν και διστάζουν!

  Αξίζει!

  Πολύ κατατοπιστικό και οργανωμένο, χωρισμένο σε κατανοητά κεφάλαια με καλή ροή. Ένα πρώτο βήμα για κάποιον που δεν έχει επαφή, να εισαχθεί σωστά στην φιλοσοφία των σχεδιαστικών προγραμμάτων.

179,00€ 139,00€