AutoCAD 2D Modeling (2022)

Admin bar avatar
(30 κριτικές)
179,00€ 139,00€

autocad

Μαθήματα AutoCAD 2D με πιστοποίηση Autodesk®

Στα μαθήματα AutoCAD που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές που θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε τα σχέδιά σας με ευκολία και άνεση.

Το AutoCAD είναι μία εμπορική εφαρμογή που εγκαθίσταται στον υπολογιστή και επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει με ακρίβεια σχέδια δύο και τριών διαστάσεων που χρησιμοποιούνται στον κατασκευαστικό και βιομηχανικό τομέα.

Οι χρήστες που μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν το AutoCAD μπορούν να δημιουργήσουν σχέδια και να τα εκτυπώσουν σε συγκεκριμένη κλίμακα. Τα σχέδια αυτά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού, για το σχεδιασμό ηλεκτρoλογικών κυκλωμάτων και το σχεδιασμό κτιρίων.

Έτσι, με επαρκή γνώση του AutoCAD, κάθε μηχανικός ή σχεδιαστής μπορεί να αναλάβει έργα τα οποία συμπεριλαμβάνουν δημιουργία βιομηχανικών και αρχιτεκτονικών σχεδίων. Eπιτρέποντας έτσι σε μία μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε λιγότερο χρόνο.

Χρησιμοποιείτε κυρίως για δυσδιάστατο σχεδιασμό παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρέχει στους χρήστες πολύ χρήσιμες εντολές και τρισδιάστατου σχεδιασμού.

Το AutoCAD απευθείνεται σε Μηχανολόγους μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Ηλεκτρολόγους, Τοπογράφους, Πολιτικούς μηχανικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει να σχεδιάζει σε 2 και 3 διαστάσεις.

Παρακολούθηση Μαθημάτων AutoCAD Online

Στο σεμινάριο AutoCAD 2D με πιστοποίηση Autodesk® που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές, videos με παραδείγματα σχεδιασμού 2D αντικειμένων και το ebook σημειώσεων.

Αυτό γίνεται για να μπορείτε να συνδυάσετε όλες τις εντολές και να δημιουργήσετε κατόψεις, μηχανολογικά, ηλεκτρολογικά και βιομηχανικά σχέδια.

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του AutoCAD, θα μπορείτε να δημιουργείτε αναλυτικά σχέδια, παρουσιάζοντάς τα με τις κατάλληλες διαστάσεις, όψεις και τομές.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση των σχεδίων σας, σε έναν πελάτη ή σε έναν κατασκευαστή.

Τα μαθήματα τα παρακολουθείτε από τον υπολογιστή σας, όσες φορές και όποια ώρα θέλετε, μέσα στο διάστημα των 16 εβδομάδων.

Υπάρχουν επίσης τα αρχεία που επεξεργαζόμαστε στα videos, έτσι ώστε να μπορείτε να τα κατεβάσετε και να κάνετε την πρακτική σας.

Καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο, ώστε να κάνετε πρακτική.

Το σεμινάριο έχει δομηθεί έτσι ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Υποστήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργείται κατά την διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων, θα επικοινωνείτε απευθείας με τους εκπαιδευτικούς μας, μέσω email, τηλεφώνου ή TeamViewer ώστε να σας λύνουν οποιαδήποτε απορία την ίδια στιγμή. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι διαθέσιμοι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Λογισμικό AutoCAD

Στην περίπτωση που δεν έχετε το λογισμικό, η εταιρία μας ως εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Autodesk σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εκπαιδευτική έκδοση του προγράμματος συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους που παρέχει η Autodesk. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να κάνετε πρακτική με τα αρχεία που σας δίνονται.

Πιστοποίηση Autodesk

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο φέρει τον τίτλο ‘Autodesk Authorized Training Center‘.

Αυτό σημαίνει ότι αποτελούμε εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk με στόχο να παρέχουμε σε εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου AutoCAD 2D & 3D θα λάβετε την πιστοποίηση Autodesk.

 

Εγγύηση Διδάκτρων και Παροχών

Διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς σας.

Συνοπτικά το Σεμινάριο

 • 62 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • περιλαμβάνεται το ebook AutoCAD 2D σε μορφή PDF (183 σελίδων), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
 • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την δημιουργία του σχεδίου, λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 66
 • Quizzes 1
 • Συνδρομή 16 εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 454
 • Εκτιμήσεις Ναι
Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk φέροντας τον τίτλο "Autodesk Certified Instructor" (ACI). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor για μηχανολογικές μελέτες.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

4.9
30 ψήφοι

Αναλυτική Βαθμολογία

5
93%
4
7%
3
0%
2
0%
1
0%

  AutoCAD 2D modeling

  Σχετικά με το AUTOCAD 2D: Το περιεχόμενο ήταν πολύ ενδιαφέρον και ανταποκρινόταν πλήρως σχετικά με το πρόγραμμα καλύπτοντας όλα τα πιθανά ερωτηματικά. Η επιλογή να παρακολουθείς στους χρόνους σου (e learning) είναι απίστευτη και μου έλυσε τα χέρια. Τέλος, η τιμή του προγράμματος είναι αρκετά ελκυστική αν σκεφτεί κάποιος πως στο τέλος του Course, λύνοντας μια άσκηση που αποδεικνύει πως έχεις κατανοήσει τα βασικά, λαμβάνει κάποιος αυθεντική πιστοποίηση της Autodesk!

  stelios

  Πολύ βοηθητικό και κατανοητό για αρχάριους. Ικανοποιητικό για εισαγωγή στον κόσμο του AutoCAD.

  AutoCAD 2D Modeling

  Πολύ καλό σεμινάριο, είναι ακριβός αυτό που αναφέρει στις πληροφορίες, ακόμα και να μην έχεις επαφή με το autocad, στο τέλος είσαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Μπορώ να πώ ότι έμαθα εντολές που είτε δεν διδάχτηκα στην σχολή μου είτε είχα ξεχάσει. Τα μαθήματα είναι πολύ αναλυτικά και σου λύνουν οποιαδήποτε απορία σου δημιουργηθεί. Από τα καλύτερα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει!!!!

  AutoCad 2D

  Αν και τελείως αρχάριος, το συγκεκριμένο σεμινάριο με βοήθησε πάρα πολύ στη κατανόηση και στη χρήση του Autocad. Από τα λίγα Online σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει που είναι τόσο αναλυτικά. Πολύ καλή δουλειά που αξίζει συγχαρητήρια!

  Autocad 2D modeling

  Κατανοητά και αναλυτικά τα videos, χρήσιμη η δυνατότητα που δίνεται για εξάσκηση σε αρχεία που μπορείς να "κατεβάσεις". Πολύ βοηθητικά είναι τα projects σχεδιασμού της τελευταίας ενότητας. Όσες φορές χρειάστηκα διευκρινήσεις, αυτές δόθηκαν τηλεφωνικά , άμεσα και με σαφήνεια.

179,00€ 139,00€