Σεμινάριο SketchUp Pro

Admin bar avatar
(1 κριτική)
189,00€ 149,00€

Sketchup

Μαθήματα SketchUp Pro®

Στα σεμινάρια που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές που θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε τα σχέδιά σας με ευκολία και άνεση.Το SketchUp είναι μία εμπορική εφαρμογή που εγκαθίσταται στον υπολογιστή και σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε γρήγορα και με ακρίβεια 3D μοντέλα.

Τα 3D μοντέλα μπορείτε να τα σχεδιάσετε, είτε ξεκινώντας από το μηδέν ή χρησιμοποιώντας ήδη υπάρχον δεδομένα όπως σχέδια από AutoCAD, φωτογραφίες κλπ.

Το SketchUp Pro υποστηρίζεται από μία μεγάλη κοινότητα χρηστών και με το πρόσθετο 3D Warehouse μπορείτε να εισάγετε στο μοντέλο σας έτοιμα αντικείμενα από τις βιβλιοθήκες.Εφόσον έχετε δημιουργήσει το μοντέλο σας μπορείτε να το τοποθετήσετε στην ακριβή του τοποθεσία μέσω της επιλογής Geolocation, η οποία χρησιμοποιεί τους χάρτες της Google.Με το SketchUp Pro μπορείτε να εξάγετε το 3D μοντέλο σας σε πολλές μορφές αρχείων 2D και 3D ώστε να χρησιμοποιηθούν και από άλλες εφαρμογές.Επιπλέον μαζί με το LayOut παράγετε κατασκευαστικά σχέδια, σχέδια για την έκδοση αδείας, εκτυπώσεις για παρουσίαση και ψηφιακές παρουσιάσεις.

Παρακολούθηση Σεμιναρίου SketchUp Pro

Τα μαθήματα SketchUp τα παρακολουθείτε από τον υπολογιστή σας, όσες φορές και όποια ώρα θέλετε, μέσα στο διάστημα των 16 εβδομάδων.

Υπάρχουν επίσης τα αρχεία που επεξεργαζόμαστε στα videos, έτσι ώστε να μπορείτε να τα κατεβάσετε και να κάνετε την πρακτική σας.

Καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο, ώστε να κάνετε πρακτική.

Το σεμινάριο έχει δομηθεί έτσι ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με την αγορά του σεμιναρίου τα μαθήματα ανοίγουν και ξεκινάτε αμέσως την παρακολούθηση.

Υποστήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό

Για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργείται κατά την διάρκεια παρακολούθησης των μαθημάτων, θα επικοινωνείτε απευθείας με τους εκπαιδευτικούς μας, μέσω email, τηλεφώνου ή TeamViewer ώστε να σας λύνουν οποιαδήποτε απορία την ίδια στιγμή. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι διαθέσιμοι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Συνοπτικά το Σεμινάριο

 • 56 υψηλής ποιότητας Videos!
 • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
 • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
 • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες

Χαρακτηριστικα Σεμιναριου

 • Μαθήματα 54
 • Quizzes 0
 • Συνδρομή 16 εβδομάδες
 • Επίπεδο Όλα τα Επίπεδα
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Εκπαιδευόμενοι 67
 • Εκτιμήσεις Ναι
Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην εκπαίδευση και πιστοποιημένος εισηγητής της Autodesk φέροντας τον τίτλο "Autodesk Certified Instructor" (ACI). Πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους εκπαίδευσης μέσω Η/Υ. Εξειδίκευση στον σχεδιασμό μηχανολογικών αντικειμένων τόσο με το λογισμικό AutoCAD για δισδιάστατο και τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και με το λογισμικό Autodesk Inventor για μηχανολογικές μελέτες.

Κριτικές

Μέση Βαθμολογία

5
1 ψήφος

Αναλυτική Βαθμολογία

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

  Ένα άρτιο σεμινάριο

  Το σεμινάριο είναι πολύ καλό, Μικρά βίντεο που σε βοηθούν να κατανοήσεις τις δυνατότητες του Sketchup, με τη σωστή σειρά. Το κυριότερο ωστόσο, είναι ότι υπάρχει πολύ καλή υποστήριξη από τον καθηγητή

189,00€ 149,00€