Προσφορά!

AutoCAD 3D – Σχεδιασμός – ebook

149,00

Κατηγορία:

Μαθήματα AutoCAD 3D με πιστοποίηση Autodesk®

Το σεμινάριο elearning AutoCAD 3D με πιστοποίηση Autodesk® αυτό περιλαμβάνει όλα τα videos των σεμιναρίων AutoCAD 3D και Σχεδιασμός 3D αντικειμένων στο AutoCAD, μαζί με το εβοοκ του σεμιναρίου AutoCAD 3D.

Αυτό γίνεται για να μπορείτε να συνδυάσετε όλες τις εντολές του AutoCAD και να δημιουργήσετε δισδιάστατα και τρισδιάστατα μοντέλα κτιρίων, μηχανολογικών αντικειμένων, επίπλων καθώς και αντικειμένων βιομηχανικού σχεδιασμού.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τις απίστευτες δυνατότητες του AutoCAD, θα μπορείτε να δημιουργείτε τα μοντέλα σας αναλυτικά, παρουσιάζοντάς τα με διαστασιολογημένες κατόψεις, όψεις και τομές, μαζί με το τρισδιάστατο προοπτικό.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση των σχεδίων σας, σε έναν πελάτη ή σε έναν κατασκευαστή.

Παρακολούθηση Σεμιναρίου elearning AutoCAD 3D

Στο σεμινάριο elearning AutoCAD 3D με πιστοποίηση Autodesk® που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές, videos με παραδείγματα σχεδιασμού και το ebook AutoCAd 3D, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε τα σχέδιά σας, όπως σας ζητηθεί ή όπως εσείς θέλετε.

Στα μαθήματα υπάρχουν επίσης τα αρχεία που επεξεργαζόμαστε στα videos έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε την πρακτική σας. Καλό θα ήταν μόλις ολοκληρώνετε ένα μάθημα ή μαθαίνετε μία εντολή να ανοίγετε και το αντίστοιχο αρχείο και να εξασκείστε με την εντολή.

Το σεμινάριο αυτό έχει δομηθεί ώστε όλοι οι χρήστες, προχωρημένοι ή αρχάριοι, να φτάσουν σε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί της GAelearning είναι στην διάθεσή σας, ώστε να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε σας απασχολεί.

Συνοπτικά το Σεμινάριο

  • 40 υψηλής ποιότητας Videos διάρκειας 4 ωρών και 15 λεπτών!
  • περιλαμβάνονται τα αρχεία διδασκαλίας για να κάνετε την πρακτική σας
  • περιλαμβάνεται το ebook AutoCAD 3D σε μορφή PDF (99 σελίδων), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε
  • στα μαθήματα παρακολουθείτε παραδείγματα εφαρμογής των εντολών
  • η μέθοδος εκμάθησης είναι η πιο κατάλληλη για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες
  • με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και την επιτυχημένη ολοκλήρωση του Quiz (70%) λαμβάνετε την επίσημη πιστοποίηση από την Autodesk®.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “AutoCAD 3D – Σχεδιασμός – ebook”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *